De ce mamă?..

8.1K 389 41
                                    

Copilă frumoasă...îmi pare atât de rău că trebuie să te dau..Dar sora mea va avea multă grijă de tine. O să vin după tine..Promit copilă. Mami o să iţi fie alături
Mă trezesc instantaneu cu o bătaie repetată și accelerată a inimii. Sunt transpirată toată și debea pot respira..Ce a fost cu visul ăsta? De ce visez asemenea chestii?
Prea multe cărţi citite strică..

Mă ridic din pat,ducându-mă spre baie. Mă spăl pe faţă și mă uit in oglindă. Faţa mea e palidă. Visul m-a pus pe gânduri. E ceva la mijloc,și voi descoperii eu ce..
Ies din baie,ducându-mă spre dulap. Imi aleg o pereche de blugi negri rupţi și o bluză cu mânecă lungă,dar scurtă până la buric,mov.
Mă incalt cu ghetele mele negre și mă duc spre cantină.

******
Mă așez la masa unde îmi este fratele,Luiza și Mateeș
-Hei. Ce faceţi?zic eu făcându-le cu mâna
-Hei.zic toţi în cor. Tocmai voiam să mergem să luăm ceva de mâncare. Vii?imi zice Zayn zâmbind
-Da,dar mai întâi am ceva de rezolvat. Nu vă supăraţi dacă mai vine cineva la masa noastră,nu?
Toţi se uitau unul la altul,și au dat din umeri,in acelaș timp
-Ok. Vă iubesc
Zic eu in timp ce mă îndrept spre colţul lui Mattew. Mor,i-am dat și nume
-Hei Mattew
-Hei Rose
-Ce faci aici Mattew?
-Ă,mănânc?
-Nu zic de asta,zic doar,ce faci aici,în colţul ăsta?
-Aici îmi place. Zice in timp ce dă din umeri și bagă o bucată de brânză in gură
Il apuc de mână și il ridic de la masă
-Ce faci Rose?
-Ă,te duc la masa mea
-Nu mersi,stau bine aici.zice dur in timp ce se smucește eliberându-se și punându-se inapoi jos.
-Te rog Mattew. Nu mai sta aici. Te rog din inimă. Asa stai aici,singur,și ce rezolvi? Nimic! Nu rezolvi nimic dacă te închizi in tine.
-Și ce ai vrea să fac Rose??! Zi. Ce ai vrea să fac? Ai mei sunt MORŢI.INŢELEGI CUVÂNTUL MORŢI?!IUBITA MEA A MURIT IN FAŢA OCHILOR MEI. ȘI CE AI VREA SĂ FAC? SĂ FIU FERICIT? SĂ PLÂNG DE FERICIRE? CE ȘTII TU DESPRE A FI DISTRUS?! SĂ IŢI MOARĂ FAMILIA. CE ȘTII TU?! NU ȘTII NIMIC. ESTI O MIRONOSIŢĂ CE SE PLIMBĂ PE AICI CU VIAŢA EI PERFECTĂ. UITE CĂ VIAŢA MEA NU E PERFECTĂ ROSE. NU E,SI NICI NU VA MAI FII VREODATĂ. AȘA CĂ LASĂ-MĂ DRQ IN PACE. ESTI O PREFĂCUTĂ CE VREA DOAR SĂ ȘTIE CE AM PĂŢIT. NU IŢI PASĂ DE MINE,EȘTI DOAR CURIOASĂ.zice el dur și apăsat,aproape ţipând

Simt cum lacrimile apar. Obrajii mei erau uzi iar picioarele mi s-au înmuiat. Aceste cuvinte m-au durut mai tare ca atunci când am aflat că voi fi dată la casa de copii. Aceste cuvinte m-au lovit ca o săgeată infiptă în inimă. Eu?! Eu am o viaţă perfectă?
-Eu să am o viaţă perfectă Mattew? Eu? Sunt o prefăcută? Mulţumesc foarte mult. Îmi pare rău că mi-a păsat de tine. Îmi pare rău ca am venit la tine. Îmi pare rău că ti-am ascultat povestea tristă a vieţii. Ai mare dreptate,sunt o prefăcută cu o viaţă perfectă. Normal. Mersi Mattew. Mersi pentru cuvintele tale "frumoase" apreciez.zic in timp ce fug spre ușa cantinii cu lacrimi.
Mi-am auzit numele de câteva ori de la Zayn,Luiza și Mattew cred,dar nu i-am băgat în seamă. Fug cât mă ţin picioarele in camera mea,închizând ușa. Mă duc spre dulap și scot o cutie plină cu poze.
Prima poză era cu casa mea arsă in flăcări. Unde a rămas doar cenușa și suflete spulberate. Unde mi s-a incheiat filmul frumos al vieţii. Unde totul s-a transformat în suferinţă. Acolo am avut cele mai frumoase momente,dar in doar câteva secunde,totul s-a spulberat. Toate planurile s-au dus..Tot. tot
Lacrimile mele erau șiroaie. Nu am mai plâns de mult așa. Dar el..el mi-a adus aminte de tot..
Scot a doua poză unde eram eu cu Zayn impreună cu mama și tata. Eram așa mici și fericiţi. Zâmbeam cu adevărat. Zâmbeam deoarece familia mea era superbă și nu m-aș fii așteptat niciodată ca familia mea superbă,să se destrame in câteva minute. Viaţa mea s-a schimbat radical. Fericirea mea s-a distrus atunci. Inima mea nu mai e cum era. E lipită cu scoci și în orice moment se poate distruge de tot. De aceea refuz să am iubit..Nu mai am nevoie de durere..Am deja prea multă. Chiar dacă e ascunsă. Si nimeni nu o știe...
Scot o altă poză unde era mama. Singura fiinţă pe care am iubit-o si o iubesc mai mult decat pe mine.
Strâng poza la piept,dând drumul lacrimilor și incep să vorbesc cu ea. O simt lângă mine..
-Mamă,de ce m-ai lăsat? De ce ai plecat de lângă noi? Ne-ai distrus mamă..Pe mine m-ai distrus. De ce nu ești acasă mamă? Hai să facem prăjituri mamă. Hai să ne jucăm in zăpadă. Hai să impodobim bradul. Hai să facem iar război cu bulgări cu Zayn si tata. Hai să mergem la mall impreună. Mai vrei să imi zici o poveste de adormit?..Mamă...îmi lipsești..imi pare atât de rău că nu te-am preţuit cât trebuia..că nu ti-am arătat cât te iubesc. Imi pare așa rău pentru tot mamă. Știu,am fost o fată obraznică,dar dacă te intorci la mine mamă,am să fiu cuminte și te voi asculta mereu mamă. Promit...tu doar întoarcete la mine împreună cu tata. Am nevoie de voi. Te rog mamă...Te rog. Vreau să te strâng incă odată in brate. Vreau să iti simt iar buzele pe fruntea mea. Vreau să iţi aud iar vocea ta caldă. De ce m-ai lăsat mamă? De ce nu te-ai m-ai intors mamă?..Imi pare așa rău mamă..Te iubesc așa mult mamă..

******

Hei guys. Insfarsit am postat si eu. Am vrut să postez ieri dar am avut treburi și mda.. in fine. Crăciun fericit cu întârziere! Sper să vă placă capitolul. Vă iubesc. Ceaw
Nu uitaţi să votaţi capitolul. Mă ajută să știu că vă place cartea

Doar Un Pariu?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum