Bölüm 16

24 7 0
                                    

           " Telefonlarınızı değil kalplerinizi
görmek istiyorum."

 

    Ben Justin'i daha ilk çıktığı zamanlarda duymuştum. Ama o zamanlar sadece şuan ki Aleyna Tilki gibi geçici bir başarı kazandığını düşünmüştüm. Ama bir gün şunu düşündüm hata yapması çok normal çünkü bizim sokakta ya da evimizde oyun oynadığımız zamanlarda onun kamera önünde olması ve yaptığı her hatasının anında basın yoluyla abartılı bir şekilde verilmesinin normal olduğu. Sonra onun diğer ünlüler gibi ne Disney ne de yarışmalar sayesinde ünlü olmadığını öğrendim. Onun küçücük yaşında ailesini geçindirmek için Avon Tiyatrosu'nun önünde yanında bir şişe su ile şarkı söylediğini öğrendim ve bu aslında onu araştırmak için güzel bir şey olduğunu düşündüm.

Sonra çoğu kişinin ergen,top,gay dediği o çocuk hayatımın vazgeçilmez bir parçası oldu. Onla yaşar oldum. Çoğu olayda aklıma o gelirdi.

Beni ona en çok bağlayan şey bu olayla gerçekleşti:
" Bir gün okula gittiğim anormal olmayan bir günde kapının önünde servisi beklemeye başladım. Servis geldi ve ona bindim. Otobüse bindiğim zaman "One Time" çalışıyordu. O an sanki bir akrabam , ailemden birinin görmüş gibi hissettim. O şarkıda ağlanmaz biliyorum ama benim gözlerimden gözyaşları akmaya başladı. Kimse anlamasın diye hemen ellerimle gözyaşlarımı sildim. O duyguyu o küçük yaşta anlatmak çok zor biliyorum. Hatta şuan bile o duygunun garipliğini çözmüş değilim. Ama tek bildiğim şey onun bir daha çıkmamak üzere hayatıma girmiş olması."

                                                               - Gamze

Günün Şarkısı: Recovery

Bir Belieber'ın GünlüğüHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin