5. Kapitola

52 3 2
                                    

Bylo další, trošku chladné, ale slunečné ráno. Hned po vydatné snídani jsem vyrazila ke stájím. Měla jsem v plánu udělat to, co jsem chtěla včera. Až do dvou hodin ráno jsem přemýšlela jak to udělám a nakonec přišla na perfektní plán!

Potřebovala jsem, ale Piráta. Doufala jsem, že mu už bude dobře. V sedlovně jsem popadla vybavení a dotáhla ho až k boxu Piráta. Někdo ho už nakrmil za mě. To byla výhoda. Mohla jsem okamžitě vyjet! Osedlala jsem ho tedy a za uzdu vedla až před stáje. Šla jsem k němu z levé strany, nasedla a pobídla ho do lehoučkého kroku ven ze stájí. 

Blížili jsme se cvalem k pláži. Kopyta Piráta se nejprve brodila strništěm a bahnem, později téměř bílým pískem. Na levé straně od nás jsem uviděla kousek lodě. Byli jsme blízko nich. Zacouvala jsem zpátky a Pirát vyběhl sráz co odděloval dvě odlišné flory. 

Z té výšky jsem viděla na skoro všechno. Ale hlavně jsem viděla na všechno co se zrovna dělo na té pláži. Někdo tam na všechny řval a obrovský jeřáb nakládal obrovské bedny na lodě. Docela mě zajímalo co v nich je. Třeba jídlo? Eh.. Na to jsi Lilian až moc naivní.

Pirát pomalu a jistě seběhl sráz a zastavil prudce ve křoví. Větvičky a trny se mi zachytávaly za kůži, ze které postupně teklo trošku krve, za oblečení i za vlasy. Ani Pirátovi to nebylo příjemné, ale takhle jsme byli dokonale schováni. 

,,Tak pohněte chlapi!" řve kousek od nás chlap v zeleném obleku, na ostatní co museli rychle nést malé bedýnky na dřevěnou plošinu, kterou sebral jeřáb a dostal ji až na lodě. ,,Nemáme na to celý den!" povykuje dál a někteří z nich vzteky syčejí. Tu hrůzu jsem sledovala dobrých deset minut, a až pak se vzpamatovala. Vydrápala jsem se bez Piráta z keře a skrčila se pro plížení. Rychle jsem utíkala k jedné z beden. Chytla jsem za víko, ale neuvolnilo se. 

Věděla jsem jak tyhle trapný zámečky jednoduše odemknout. Rozeběhla jsem se a silně kopla. Zámek vyletěl a dveře od bedny se otevřely. Když jsem uviděla co v ní je, strnula jsem hrůzou. Byly tam koně! Zakrvácení, utýraní koně! 


Já vím je to krátké, ale byl to nejlepší čas to ukončit. Snažila jsem se to prodloužit  :)

Hra : www.starstable.com         zaregistruj se a stáhni! x3 

Mám tu pro vás další rozhodnutí!

A) Pomoct co nejvíce koním uniknout   B) Nahlásit to


Hlasujte a piště do komentářů vaše rozhodnutí! Btw : VESELÉ VÁNOCE! :*

Ten pátýOù les histoires vivent. Découvrez maintenant