κεφάλαιο 6

60 6 0
                                    

Ξαφνικά άκουσα το τηλέφωνο .ου να χτυπάει ήταν ο Αλεσιο ηθελε να δει τι κάνω και να πάμε μια βόλτα! Ήταν ήδη αργα οπότε δεν πήγα!
______________________________________

Σήμερα μας ανακοίνωσαν την εκδρομή του σχολείου ήρθε ο πρόεδρος και μας είπα ότι όποιος θέλει να έρθει να φέρει αύριο το κατάλληλο ποσο που μας δινοταν! και ναι θα πήγαινα όπως σχεδόν όλοι!θα πάμε στο πανέμορφο και σμαραγδένιο νησί όπως λένε όλοι την Ρόδο! Ήμουν τόσο χαρούμενη! Θέλω τόσο πολύ να πάω στην Ρόδο να δω τα αξιοθέατα της να μάθω για την μεγάλη και ενδιαφέρον ιστορία της για τον Κολοσσό της Ρόδου που δεν υπάρχει πλέον πια αλλά είναι ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου! Για τα ελάφια,τους μύλους,και για πολλά ακόμα! Πιστεύω ότι θα περάσουμε τέλεια και περισσότερο χαίρομαι που θα ειμαι με ένα άτομο που αγαπώ! Και εννοείται και με την Ζωή! 7ημερες διακοπές! Τελεία!!

20 μέρες μετά

Η ημερα έφτασε και φεύγουμεεε!!
Το αεροπλάνο μας φεύγει σε τρεις ώρες και η ώρα είναι 3:00πμ και τώρα θα πάω στο σχολείο όπου θα μας περιμένει το λεωφορείο να πάμε αεροδρόμιο! Νυσταζωωω! Αλλά είμαι τόσο χαρούμενη! Ευτυχώς το ταξίδι είναι αρκετά μικρό και θα φτάσουμε γρήγορα!

Και ναιιι! Πάτησα έδαφος! Ζαλίστηκα είναι η αλήθεια! Και νυστάζω η ώρα είναι 6:00πμ και τώρα θα πάμε στο  ξενοδοχείο να τακτοποιηθούμε και να κοιμηθούμε! Επιτέλουςςς! Επέλεξα βασικά δεν είχα και πολλές επιλογές να μπω με την ζωή στο δωμάτιο! Μόλις μπήκαμε μέσα ήταν τόσο τέλειο ξενοδοχείο! Και τα δωμάτια καθαρά περιποιημένα και ευρύχωρα! Έπεσα  κατευθείαν στο κρεβάτι!

Η ώρα είχε πάει 12 και είχαμε ξυπνήσει να πηγαίναμε για φαγητό η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει δίαιτα και έχω χάσει κάποια κιλά! είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό!

Μόλις φάγανε θα πηγαίναμε στην πόλη της ρόδου για ψώνια και για καφέ! Εγώ δεν ήξερα τι να ψωνίσω βρήκα κάτι όμως πήρα ένα δώρο του Αλεσιο γιατί την άλλη εβδομάδα έχει τα γενέθλιά του! Του πήρα ένα ρολόι DW και ένα κρεμαστό κόσμημα με το αρχικό του και μια μικρή ευχή "θα σε στηρίζω και ας γίνει ότι γίνει" θα του έκανα μια μικρή έκπληξη με μια τούρτα στο σχόλιο ανυπομονώ!
Η ώρα είχε πάει 9:00! Και θ βγαίναμε θα πηγαίναμε σε ένα εστιατόριο "Κούκος" λεγόταν! Ήταν πολύ ωραίο και με καλό και νόστιμο φαγητό!

Γυρίσαμε και πέσαμε ξέροι!!
______________________________________

Αυταααα!! Ευχαριστώ πολυυυ για την στήριξη!!❤

Και ξανα Ερωτευμένη!?Where stories live. Discover now