κεφάλαιο 14

51 6 2
                                    

Η ώρα είχε πάει 10:30 και ο αδερφός μου έχει γυρίσει εδώ και ώρα!

-μικρο μου σήκω ετοιμάσου!

-χρηστο δεν θα έρθω πουθενά σήμερα δεν είμαι καλά!

-δεν ακούω κουβέντα! Θα είναι και ο Ντέιβ και οι υπόλοιποι θα μας περιμένουν!

-σε παρακαλώ μην μου το κάνεις δύσκολο! Δεν έχω όρεξη δεν θέλω να πάω πουθενά!

-τι σου συμβαίνει Έμιλυ!??

Άρχισαν τα δάκρυα να κάνουν την εμφάνιση τους!δεν μπορώ να τον ξεχάσω τον αγαπώ ακόμα και σκέφτομαι τον εαυτό μου,τον λόγο που με κορόιδεψε ,την εμφάνιση μου,δεν μπορώ να τα ξεχάσω όλα αυτά! Θα πρέπει να τον ξεπεράσω ,να κάνω καινούργιες παρέες, θα βγω ναι!θα βγω! Ο αδερφός μου δεν με πίεσε αλλά τώρα το αποφάσισα θα το ξεχάσω! Τον φώναξα και του επα να με περιμένει να ετοιμαστώ!Χαρηκε!
____

Ήταν ευχάριστα και διασκεδαστικά! Χαλάρωσα και ξεχάστηκα! Επαιζε υπέροχη μουσική! Σε μια φάση βάζει ένα αργο ερωτικό χωρο κάτι σε τύπου τανγκό! Όλα τα ζευγάρια χόρευαν μαζί και ο αδερφός μου με μια πανέμορφη κοπελιά θα τον ψαροσω μετά! Ξαφνικά έτσι όπως είχα χαμηλώσει το κεφάλι κάτω ένα χέρι είδα! Ήταν ο Ντέιβιντ και μου ζήτησε να χορέψουμε δέχτηκα, είδα όμως τον αδερφό μου να μας βλέπει και να του κλείνει μάτι! Δεν θέλω να μου κάνει χάρη, γιατι αυτό γίνεται σίγουρα ο αδερφός μου ζήτησε από τον Ντέιβιντ να με κάνει παρέα για να μην είμαι μόνη! Εμένα αυτο δεν μαρεσει με λυπούνται! Χορεύαμε και ήταν τέλεια ήμασταν κοντά , τον κοίταξα δειλά και ντροπιαστικά μέσα στα καταγάλανα μάτια του και έσκυψα αμέσως το κεφάλι μου! Μου το σήκωσε αργά και μου άφησε ένα απαλο χαμόγελο! Μαρεσει ο Ντέιβιντ αλλά από την άλλη σκέφτομαι και τον Αλεσιο και δεν μπορώ! ΑΛΛΑ ΕΊΠΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΚΑΝΩ! Έφυγα διστακτικά και ήρθε από δίπλα μου!

- τι έχεις; Τι σου συμβαίνει βρε κορίτσι μου!

-Τιποτα καλά ειμαι!

-Δεν νομίζω! Οκευ δεν θέλω να σε πιέσω να μου ανηχτεις απλά το θέλω πολύ θέλω να μου ανοίξεις την καρδιά σου! Να σε βοηθήσω!

Του πρότεινα αύριο μετά το γυμναστήριο να πάμε κάπου να του εξηγήσω και για ποιο λόγο είμαι εδώ!

******

Η ώρα ήταν 9 και πήγα γυμανστηριο μετά θα ερχόταν ο Ντέιβ στο σπίτι να πάμε κάπου μου είπε και να του εξηγήσω!

Η ώρα ήταν 11 και είχα τελειώσει πήγα στο σπίτι να ετοιμαστώ και να περιμένω τον Ντέιβ να φύγουμε! Στον αδερφό μου τα είπα και χάρηκε γιατι θέλει λέει πολύ να κάνουμε παρέα!

Ήρθε! Μπήκα στο αυτοκίνητο ήταν όμορφος ,απλά ντυμένος και μύριζε τέλεια! Πήγαμε κάπου απόμερα σε ένα πάρκο! Καθησαμε και ξεκηνισα να του λέω αυτό το τέλειο λοβ στορυ!

-Ειχα ερωτευτεί για δεύτερη φορά! Δεύτερη φορά έναν αλήτη,ένα player αλλά επαιξε και αυτός το παιχνιδάκι του και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο! Έβαλε ένα στοίχημα με έναν άλλο να με "ρίξει" να "ριξει" το μπαζο ,γιατί ο τύπος είναι τόσο μάγκας που μπορεί να της έχει όλες, και οσο πιο πολύ καιρό τόσο πιο καλά για αυτόν, μπορούσε ελεύθερα να διχτει και να λέει ότι έχει πάει με όλες και ότι ακόμα και η πιο άσχημη του έκατσε! Ευτυχώς, ευτυχώς το κατάλαβα όλο αυτό νωρίς! Προσπάθησε να μου μιλήσει αλλά δεν τον άφησα! Επιμένει ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου! Αλλά έχω πάψει τους πιστεύω όλους! Δεν ξέρω Ντέιβ αν ξανά μπορέσω να ερωτευτώ τόσο πολύ όσο αυτόν!

-κανατε κάτι παραπάνω;

-οχι! Όσο και να το ήθελα! Οχι! Και όπως είπα ευτυχώς που το καταλαβα νωρίς!

- Έμιλυ!

Είπε και με κοίταξε κατάματα ήρθε πιο κοντά μου και με φίλησε! Ανατριχιασα ολόκληρη! Δεν το πίστευα για κάποια δευτερόλεπτα! Απομακρύνθηκα! Φοβόμουν μην πέσω στην γνωστή παγίδα αλλά ένιωθα διαφορετικά,ένιωθα διαφορετικά με αυτόν τον άνθρωπο! Λες; ,Λες να ερωτευτεηκα πάλι; Μάλλον ναι!

-συγγνωνη δεν ήθελα να σε φέρω σε δυσκολη θέση!

Μου είπε!

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και του ζήτησα να φύγουμε!
Μέσα στο αμάξι σκεφτόμουν ξανά και ξανά αυτό το φιλι! Και ξανά ερωτευμένη!? Ειπα!

- τι είπες;

-τιποτα! Τίποτα!
Είπα και χαμογελασε δειλά!

Ευχαριστώ του είπα και κατέβηκα από το αμάξι!άκουσα όμως να με φωνάζει!

-Εμιλυ, εγώ ευχαριστώ!

Του χαμογελασα και έφυγα!

-τι έγινε μικρόο;

-χρηστο ο Ντέιβιντ με φίλησε!

[...]

______________________________________

Γειαα σαςς!!
Να και το επόμενο πάρτ!
Θενκιου 👑
Για όλη την στήριξη!!

Instagram:aim1646

Και ξανα Ερωτευμένη!?Where stories live. Discover now