κεφάλαιο 5

54 8 2
                                    

Μόλις ξημέρωσε και η ώρα ήταν ήδη 5:00 πμ σηκώθηκα και ετοιμάστηκα νωρίς νωρίς! Έκανα μπάνιο και εκατσα να φτιάξω τα μαλλιά μου και να περιποιηθω το πρόσωπο μου!οσο για το σώμα μου και τα ρούχα μου δεν έκανα και πολλά!

Τον είδα και άνοιξε η καρδούλα μου έτρεξα κοντά του και με μια στιγμή με έσπρωξε από πάνω του δεν κατάλαβα τον λόγο αλλά δεν είπα και τίποτα!πάω να κάνω κίνηση να τον αγκαλιάσω αλλά τον είδα κάπως και του πρότεινα να πάμε να μιλήσουμε!με ακολούθησε πίσω στις τουαλέτες!

-----------------------------------------------------------
Άλεσιο pov
Πώς μπορώ και το κάνω πετάχτηκε μια φωνουλα από μέσα μου!? Δείχνει τόσο ενδιαφέρον,τόση αγάπη και δεν καταλαβαίνω αλλά δεν το βάζω κάτω θέλω το στοίχημα και θα το κερδίσω αλλά και να το κερδίσω θα το μετανιώσω! Δεν με ενδιαφέρει,δεν θα μετανιώσω τίποτα και δεν θα καταλάβει και τίποτα! Δεν ήμουν καλά είναι η αλήθεια,ήμουν και λίγο απότομος απέναντι της,την λυπήθηκα και πρότεινε να πάμε να μιλήσουμε δεν μπορούσα να πω και όχι!

-τι έχεις; Με ρώτησε με ένα βλέμμα αφοσιωμένο και πρόθυμο να βοηθήσει!

Τι να της ελεγα ότι κοπελιά το θέμα το έχω μαζί σου και ότι σε κοροιδευω!? Τιι? Δεν έβρισκα δικαιολογία, μπλόκαρα! Πραγματικά δεν ήξερα τι να έλεγα!

-τιποτα απλά δεν ξύπνησα με όρεξη!

-αα μην σε ανησυχεί! Κοιτα Θέλω να μου λες όλα τα προβληματα σου που σε απασχολούν και θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω σε ότι μπορώ, δεν θέλω να διστάζεις,θελω μόνο να με εμπιστεύεσαι και όχι σαν κοπελα σου ξέχνα το για λίγο αυτό,θέλω να με νιώθεις δικό σου άνθρωπο και κολλητό σου φίλο όπως είναι και οι φίλοι σου!!

Μόλις άκουσα τα λόγια που έβγαλε από το στόμα της άρχισα πράγματικα να μετανιωνω και άρχισα να σκέφτομαι το τι κακό μπορώ να προκαλέσω σε μια κοπέλα που είναι διαφορετική από της άλλες με ένα θέμα ψυχολογίας! Δεν ήξερα πραγματικά τι να έκανα! Οι μόνοι που το ήξεραν ήταν ο Αλέξης , ο Γιώργος και κ Δημήτρης αν μάθουν ότι το μετανιώνω θα γελάνε μαζί μου και θα με κοροϊδεύουν που πήγα και τα έφτιαξα με την χοντρή! Αλλά εγώ άρχισα να μην το βλέπω έτσι με έχει βοηθήσει πολύ κι ας πεζει τον ρόλο μου το "κοροϊδο" άρχισα να την βλέπω αλλιως και να καταλαβαίνω πως είναι να αγαπάς και να πονας και ειδικά να είσαι εσύ ο ίδιος που προκαλεί τον ίδιο τον πόνο σε ένα κορίτσι διαφορετικο που πάντα ήταν το κορόιδο και τώρα συνεχίζω εγώ,συνεχίζω εγώ να προκαλώ και να παίζω μαζί της!

Με φίλησε απλά στο μάγουλο και έφυγε! Έγινα ράκος! Την λυπήθηκα και δεν θα την αφήσω να καταλάβει τίποτα και θα πάω να μιλήσω και στον μαλακά τον Αλέξη δεν με ενδιαφέρει,με ενδιαφέρει η ψυχολογία του άλλου και πότε δεν θα ήθελα να βρίσκομαι σε τέτοια θέση!

-αλεξη θέλω να σου μιλήσω!

-καλως τον άντρα που δεν κολωνει! Τι έγινε μάγκα δεν μπορέσαμε να ρίξουμε την χοντρελο ούτε αυτή σου κάθεται; Εε;

Τον παλιομαλακα με φρικαρε άσχημα με έκανε ρεζίλι σε όλους! Αλλά θα του δείξω εγώ δεν είπα τίποτα και έφυγα!
-----------------------------------------------------------
Έμιλυ pov

Ήθελα τόσο πολύ να τον αγκαλιάσω αλλά δεν το έκανα του άφησα ένα απαλο φιλι στο μάγουλο και έφυγα! Είπα αυτά που ήθελα να πω! Δεν ήξερα αν ήθελε να βρεθούμε μετά δεν του είπα τίποτα! Αν θέλει ίσως να μου στείλει!

Πήγα σπίτι και ξάπλωσα έκατσα να δω μία ταινία και αποκοιμήθηκα!

[...]

______________________________________

Αυταααα αρκετά μικρό αλλά έχω σκοπό να ανεβάσω και άλλο μετά η αύριο!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Και ξανα Ερωτευμένη!?Where stories live. Discover now