VŠECHNO ŠPATNĚ, NEBO DOBŘE?!

53 3 1
                                    

„Sathe ještě!" „Hele Sarah už asi ne."
Takže jsme prolíbali celou noc...

Když jsem přišla domů, Tinus a Marcus dávno spali. Mě se spát vůbec nechtělo furt jsem myslela jen na Satha a na to, jestli mě nepodvádí. Co to vlastně melu??? Vždyť už s NÍM dávno NEJSEM. když jsem přišla do kuchyně tak tam byla mamka s taťkou. Seděli zrovna u notebooku a vypadali docela zamyšleně. „Ahoj mamí! Co děláte?" „Ahoj Emmo. Zrovna sháníme nové bydlení. Máme jednu dobrou zprávu a jednu špatnou. Kterou chceš slyšet dřív???" „Asi nejdřív tu dobrou..." „Tak jo. Ta je taková, že táta si našel práci, ale nejásej. Budeme se stěhovat. To víš. A je tu menší problém. Ta práce je... Miláčku, kde že ta práce je?" Táta četl na notebooku „Prý Česká republika..." Jen jsem se udiveně podívala. „A to je kde???" Mamka si vzala mobil a snažila se to zjistit. „Je to nějak 1511 kilometrů."

Z POHLEDU EMMY:

Cože? To se máme odstěhovat z Elverumu až někam do... Jak že to bylo? Nějak Česká republika. Bylo toho na mě moc.. Možná je Česká republika nějaké město nebo tak, ale že tak daleko??? Vždyť to je na druhý straně světa. Šla jsem do svého pokoje napsat Sathovi.

______________________________________________________________________________________

E: Ahoj Sathe. Stěhujeme se 1511 kilometrů od Elverumu.

S: Aha. A kde to je?? :O

E:Je to někde v České republice. :c

S: Aha... Tak to mě mrzí. Ale jak si řekla. Jsme jen kamarádi... :s

______________________________________________________________________________________

Z POHLEDU SATHA:

To není možný. Tohle už fakt nejde... „Zlato co se děje???" Zase Sarah. Tohle jestli se někdy doví Emma nebo Marcus. Mac by mě zabil a jeho sestra Emma taky. „Sarah nic se neděje jen psala Emma." Sarah jen zvedla obočí. „To jako fakt??? A už se ví kam se stěhujou???" Proč Sarah zajímá jen tohle?? „Jo už se to ví. Stěhují se do České republiky..." Sarah se zlomyslně zasmála. „Tak to můžem začít chodit spolu ne?" Dělá si srandu??? To nemohla říct rovnou co přišla? „No jako ok. Ale mohla jsi mi to říct když už jsi přišla..." Sarah se nafoukla. „Jak jsem mohla vědět, že se odstěhují tak daleko!" „No tak promiň!" To jí fakt takhle naštvalo? A to ji Mac miloval?? No tak má smůlu. Doufám, že už Gunnarsenovi nikdy neuvidím!! Půjdu už spát. „Dobrou Sarah!!!"

.

.

.

Je ráno. V domě Gunnarsenových se ještě spí. První kdo byl vzhůru byl Martinus a otec. Martinus šel udělat snídani. Tak co dnes udělám? Je to jasný. Beru Nuttelu a vánočku. „Ahoj Marcusi!" „Tati do háje já jsme Martinus a zadruhé málem jsem z tebe dostal infarkt!!!!" Táta se jen začnul smát. „Martinusi promiň, ale tohle je strašně vtipný. Jo a ještě něco. Už ses byl rozloučit s Alicí?" Hodil jsem bláznivý pohled. „Jakože my se fakt stěhujeme? A to nezůstaneme v Norsku??" Táta se přestal smát. „Promiň Martinusi, ale bohužel. Jediná práce která je volná je v České republice." Zesmutněl jsem. „No ok. A to je jak daleko od Norska?" „Synu, je to fakt dálka. Takže se s Alicí budeš muset rozejít. Jeto 1511 kilometrů." Koukl jsem se mu do očí. „Jsem domluvenej s Marcusem, že zajdeme na pizzu. Bude tam i Alice. Tak jí to řeknu." Byl jsem z toho tak zničený. „Já vím Martinusi, že je to těžký." To už jsem nedal a šel jsem za Marcusem do pokoje ho probudit.

JE už 10:00 a on furt spí?? To není možný. „Macu vstávej!!!" Marcus se neochotně vyhrabal z postele. „Tinusi, co se děje?? A kolik je??" Koukl jsem se na svůj křáp. „Hele bro je 10:05. Já vím je to brzo a budím tě kvůli tomu, že táta si našel práci v České republice. Takže se budeme stěhovat. Je to 1511 kilometrů od Elverumu." Vykulil na mě oči. „Tinusi jestli si ze mě děláš prdel tak ti přísahám, že tě zabiju." Popadl jsem se za hlavu. „Ha ha ha. Kéž kdyby to byl nějakej výmysl kámo, ale je to tak. Ráno jsem se vzbudil s tím, že jdu udělat snídani. Samozřejmě mi zase řekl Marcusi. Ta jejich stařecká demence už mě sere, ale to je vedlejší. Řekl mi, že se mám rozloučit s Alicí. Takže dnes jdeme na pizzu. Já, ty a Alice."

Z POHLEDU MARCUSE:

Twl brácha mi vleze do pokoje jen tak na pohodu a řekne mi, že jdeme na pizzu a že se stěhujeme někam do prdele kde to vůbec neznám a pak tohle??? Jdeme na pizzu s ALICÍ kterou bych já probodl. Zas lepší, že už Martinus kvůli ní nebude trpět. „Tinusi ok. Rád půjdu. Takže v kolik???" „Hele půjdeme asi v 14:00 napíšu ještě Alice, že s ní potřebuju mluvit. Ona to snad pochopí..." No tak v tom si moc jistý nejsem. „Jo a běž dolů na snídani. Je vánočka s Nutellou."

.

.

Šel jsem do pokoje pro obil napsat Alici.

M: Ahoj zlato. Dnes s tebou potřebuju nutně mluvit.

A: Jasně lásko, co se děje?

M: Je to spíše osobní...

A: Tak kde se sejdeme?

M: Nad tím jsem přemýšlel a co třeba KFC??

A: Ok. A v kolik???

M: Půjde s náma i Mac. takže asi v 14:15 u KFC. OK??

A: Jasně. Miluju tě. Budu tam. :D

___________________________________________________________

Na tohle jsem ji už neodepsal a šel jsem do sprchy. Co když mě nemiluje? Ale tohle mi už může být jedno...

.

.

.

TAK A JE TU DALŠÍ KAPITOLA! JAK SE VÁM LÍBILA??? NENÍ MI DOBŘE. TAKŽE DNES VYJDE VÍC KAPITOL NARÁZ. MÁTE SE NA CO TĚŠIT. CO SI MYSLÍTE?? VEME TO ALICE S KLIDEM?? PROSÍM VOTES (HVĚZDIČKY), KOMENTY A ODEZVY A KDYBY JSTE CHTĚLI TAK PROSÍM FOLLOW (SLEDOVÁNÍ) MOC DĚKUJU MÁM VÁS RÁDA... :D :D :D POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ...


NO HOPE MARCUS & MARTINUSWhere stories live. Discover now