Rochia perfecta

2.4K 60 22
                                    

Cand am ajuns acasa dupa ce am fost la primărie sa rezolvam se starea civila , am cautat-o pe mama lu Ivan sa merg cu ea sa imi caut rochia perfectă de mireasa. De îndată sa sa dus sus sa schimbat am sunat la un taxi si pe Ivan am lasat-o cu pitica acasa.
-Mami văzusem ceva frumos intr-un magazin de pe centru unde se desfasura un târg de nunti mergem acolo?
-Da fata mea cum sa nu.
Cand am intrat înăuntru am văzut-o ea era aleasa o rochie lunga cu trena alba ca valurile mari si cu o funda drăguță la spate.
-Mama am gasit-o pe ea o aleg.
Am vorbit cu vânătoare sa o ambaleze si ma gandeam sa merg sa ii aleg fetiței mele si ei o rochiță drăguță pentru botez ca doar era si evenimentul ei . Am umblat prin oras cu mama si găsisem o rochiță alba cu volanase aurii. Eram sigura ca i se potriveste am luat-o si am am plecat in drum spre casa. Cand am ajuns acasa Ivan dormea ce canapea cu mana in patutul fetei care dormea si ea dusă la fel ca si taicasu am urcat încet pe scări si am băgat rochitele in dulap. Aveam emoții pentru evenimentul ce va urma peste o saptamana. Noptile erau lungi si eu nu puteam sa ma odihnesc era asa greu si stresant pentru mine pregăteam meniurile si salasa unde va avea loc eram atenta la fiecare detaliu ca sa fie totul perfect,sun-am sa isi confirme prezenta la cele 2 evenimente importate din viata mea.....

 Sex cu o minoraWhere stories live. Discover now