Upsiii ne-a prins

6.5K 133 11
                                    

Se facuse dimineta, m-am dus în baie mi-am facut sun dus si ma pregăteam sa plec spre Lucia am iesit din casa si am chemat un taxi,cand a venit taxi-ul am urcat in el, in vreo 10-15 min ajusesem la mine acasa de fapt apartamnul unde statea buna mea prietena Lucia. Am urcat pe scari pana am ajuns sus in dreptul usi am batut la usa iar Lucia mi-a  deschis.
-Buna Bella intra.
Am intrat si ma luat in brate,si eu la fel.
-Vrei ceva de baut?
-Desigur.
-Apa ,vin, sau wotka.
-Wotka.
Dupa ce am baut eram umpic ametita,si ma simteam de parca Lucia ma atragea. Sau eram doar din cauza băuturi,de si nu cred,dar imi fine.
-Bella.
-Da Lucia.
-Hai in dormitor?
-De ce?
-Doar hai si taci.
-Zi o data de ce.
-Ho bine, imi place de tine mult si nu iti pot rezista. Multumita acum?
-Hâââ ce tot zici tu acolo?
Deodată  Lucia vine spre mine si ma saruta,si ma strnge in brate, ma atinge e corp. Era chiar placut,ah mama ce sa fac sa ma las luată de val si de plăcerea care mi-o provoca Lucia eram asa curioasă de ce  se poate intampla si pana un ar putea sa ajunga acest mic joculet pervers care pe mine ma coplesa de emotii si de extaz. Mai iau o gură  wischi ca sa prind curaj era prima mea experienta cu o față.M-am lăsat dusă de val in compania Luciei a am inceput sa ne dezbrcam si in acelasi timp sa ne sarutam cu pasiune mergand incet spre dormitor unde a inceput nebunia ma luase de sani a inceput sa se joace cu limba pe sfarcurile mele.  Inceput sa ma sa se joace cu mâna in zona mea intimă si sa ma sărută încet pana jos de tot unde a urmat un adevărat deliciu pentru ia iar pentru mine o plăcere nebună plina de pasiune si extaz geam de mama focului.
Olivar auzise ce se intampla la mine în apartament de jos si a urcat repede pe scara crezând il înșel de fapt îl înșelăm cu o față, cand a ajuns sus si cand sa deschida usa, si a  venit globt in dormitor,unde a deschis ușa val carte și. Amandoua ne uitam la el.
-Ce mama dracu faceti aici,Bella am crezut ca ma inseli.
M-am uitata la el si ma pufnit rasul.
-Da iubire te înșel cu o femeie.
Lucia se uita cu niste ochii mari la Oliver care turba de nervi.
-Bella imbracate noi plecam.
-Dar..
-Iar incepi,am ,zis ceva asa ca imbracate acum.
-Bine.
M-am imbracat am salutato pe Lucia am lăsat capul in jos si am plecat din apartamente însoțit de Oliver.

 Sex cu o minoraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum