Cearata intre gasti

5.9K 145 4
                                    

Am ajuns foarte repede la garaj Red era lat pe jos intr-o balta de sange se pare ca Anton la injunjhiat in inima cu un cutit.
-Hai sa il cauta pe Anton va plăti maxim.
Zisese Oliver care era plin de draci si spume.
-Pitbull stai cu Bella aici si cu Iasmine înarmați cu garda sus ca cine stie ce are de gand cretinul noi mergem sa il cautam.
Oliver plecase cu cei lalti baiaieti.
Pitbull sunase ma mai vina un rand de băieți sa stea de garda aici Oliver plecase spre conac si cei lalti cautau prin padure. Venisera si baieti pe care Pitbull ia cheamt erau niste malaci taruati si plini de cicatrici .
-Bine ati venit frati mie Anton la omort pe Red si am o vaga banuiala ca va veni inapoi aici cu gasca lui de pamfleti.Nu a termiat de spus propozitia si venise Anton cu vreo 20 de insi .
-Buna ce mai faceti via fost dor de mine.
Pitbull ma inredintal fratelui mai mare a lui.
-Să ai sa ai grija de ea ca e viitoare soție a lui Oliver.
-Da frate.
Anton deschise foscul . Iar eu ii daduse mesaj lu Oliver sa vina inapoi ca a venit Anton si e cu o gasca de baieti si au inceput sa traga.
Dupa 10 min a ajuns si Oliver cu alta gasca de baieti si ia luat prin surprindere pe la la spate au sarit baieti la bataie.
-Anton e al meu ati inteles.
Au dat toți din cap si au inceput sa ii bată pe aia. Gasca lui Oliver pusese pe toți la pământ.
Anton era cu gura spartă si râdea.
-Ști ce mi se pare mie amuzant ca tot ce am futut eu dupa au venit la tine ca si micuta târfa violata care e acum iubirea ta scumpa.
Anton a scos un pistol si a tras înspre mine ma nimerise in piept si cazusem jos. Oliver a ramas inpietrit si a alergat spre mine.
-Bella copilul meu frumos rămâi tare acum merge la spital.
-Legați pe Anton vin imediat si il rezolv. Sau mai bine faceti voi ce vreti cu el.
Oliver ma luat in brate si ma sus la spital. A trecut si pe rosu si un echipaz de politie nea oprit iar apoi cand a vezut ne făcut escorta pana la spital. Erau sub observatie amanuntita glontul era la un milimetru de inima puteam mierlesc rau de data asta. Oliver era lângă mine si ma ține de mana si plângea. Mama lui Oliver venise si ea.
-Buna puiu la mama esti bine. Mia povestit Oliver tot. Imi pare rau prin ce ai trecu din cauza fiului meu vitreg.
-Sunt bine nu este nimic. Ma doare însă foarte tare tot corpul.

 Sex cu o minoraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum