Lecti de box

6.9K 152 11
                                    

A doua zi cand ne-am  trezit Oliver a zis sa ma invete si pe mine box.Am mers sus unde are el sala de antrenament.
-Acum ca sti sa tragi cu pistolul ,hai sa te invat sa si dai si cu pumni,ca sa te poti apreri.
-Bine iubitule.
Oliver imi badajease mâinile apoi imi pusese manusile de box.
Am început facem amândoi încălzire pentru antrenamentul de box.Am început sa dau cu pumni in sacul de box imi dădeam silința.  Sudoarea cădea de pe fata pe sani si pe abdoment Oliver se uita la mine cu poftă cum se scurgea transpirația pe corpul meu bine conturat.
-Iubito gata lecția de azi a fost  bine.
Am coborât jos unde era dormitorul sa ma duc sa fac  baie ca era toata transpirația și lipicioasa. Am intrat in dus sub jet iar părul meu lung se lipea de corp a ajuns până la fund. Oliver se uitat la mine cu poftă.
-Ahamm pot sa va insotesc la duș  domnișoara Bella.
-Mă desigur domnule profesor Oliver.
A intrat cu mine în dus si a inceput sa ma sărută cu pasiune și cu foc mana lui cobora din ce in ce mai jos pana a ajuns în zona intimă. Imi venea sa plâng tot gândeam la momentul violului dar m-am stăpâni si l-am lăsat pe Oliver sa ma atingă si sa ma scoată din faza de trauma pe care o aveam. A început sărute din ce in ce mai intens am iesit din dus si ne-am dus uzi in dormitor ma întins usor pe spate si a inceput sa ma sărute în jos pana a ajuns în zona intimă apoi a inceput sa imi dea limbi si sa imi bage degetele ma udasem la maxim si imi plăcea apoi Oliver a băgat o usor in mine era destul de mare ma durea dar ci toate astea  imi plăcea avea grija sa intre usor am facut dragoste apoi Oliver ma întors pe burta si ma luat pe la spate,am gemut foarte tare din cauza plăceri. Apoi m-am pus capra si a inceput sa dea mai tare si mai adânc am inceput sa tip de placere Oliver la luat de par si ma tras înspre el. Dădea asa tare in cat nu mai puteam sa scot nici un sunet eram excitată la maxim imi tremura fiecare care mușchi din copr simțeam imi vine orgasmul.
-Iubito unde vrei sa ma termin.
-Unde vrei tu.
Oliver a inceput sa dea din ce in ce mai tare orgasmul meu începea si nici Oliver nu mai avea mult. De o data ma simțit ceva cald înăuntrul vagonului meu. Oliver isi dăduse drumul in mine .
Ii sunase țelul lui Oliver
,,-Alo?
-Bro sa  intamplat ceva la garaj.
-Ce sa întâmplat?
-Red a fost găsit mort iar Anton a scăpat.
-Acum vin.''
-Bella iubito îmbrăcate repede avem o problema.
Nici nu am stat pe gânduri sa mio zica de 2 ori m-am îmbrăcat rapid si el la fel si am plecat in goana la garaj.

 Sex cu o minoraTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang