Viol in casa mea

11.4K 203 10
                                    

Olivar plecase la mama lui de cateva zile,azi trebuia sa se intoarca acasa, iar eu am ramas singura acasa, ma pregateam de dus,lasasem usa deschisa asteptam sa vin Olivar, eram in dus si imi pusesem muzica sa ma relaxez , dupa dus am iesi si m-am dus sa imi fac ceva de mancare. Cand cineva intra incet si imi pune mana la gura sa nu tip ,cand sa ma intorc sa vad cine e avea o cagula , ma luat pe sus si ma dus in dormitor mia rupt hainele, eu ma zbateam si am inceput sa tip si mia bagat o carpa in gura , ma tinea strans de maini simteam ca se invineteste,incercam sa scap macar cu o mana sa il pot zgaria,dar nu aveam cum . A inceput sa ma violeze avea mișcări tari si brutale si durea am inceput sa plang,am reusit sa imi scot carpa din gura.
-Lasa-ma te rog.
Dar acesta nu rectiona, lam muscat de mana si mia dat drumul la o mana si iam dat cagula jos, era Anton.
-De ce imi faci asta?
-Am fost dat afara din cauza ta, asa ca o sa platesti.
-Au ma doare.
Sa terminat in mine ma legat de maini si picioare.
-Daca scoti vreun sunet ca eu am fost te omor, ai inteles.
De frica am inceput sa plang, dupa scurt timp a venit Olivar si a vazut usa larg deschisa si ravagi prin casa, ma cautat cu disperare si ma gasit legata pe jos in dormitor.
-Bella esti bine?
Nu am raspuns plangeam in hohote ai nu puteam sa ma stapanesc, imi era asa frica. Olivar ma luat inbrate si a incercat sa ma calmeze.
-Gata iubita mea nu mai plange,nu o sa te mai las niciodata singura acasa iti promit.
-Imi e frica, nu ma mai lasa singura.
-Ai vazut cine era?
-Nu.
De si stiam cine e dar imi era frica sa spun. Olivar a sunat la politie si un echipaj a venit la fata locului. Eu eram toata vanata pe maini si pe picioare.
-Saracuta mea iubita uite ce e pe tine.
Politisti mi-au pus niste intrebari daca lam vazut sau alte chiesti iar eu i-am zis ca nu stiu cine a fost. Eram in stare de soc ori ce atingere a lui Olivar ma faceau sa ma speri si sa incep sa plang.

 Sex cu o minoraWhere stories live. Discover now