Printesa noastra

4.3K 123 14
                                    

Eram asa de fericiti ca sa nascut printesa noastru, toti eram asa perfect un baiat care ma iubeste,o fetita minunata, iar eu ma simteam umitor.
Venise si mama lui Ivan care era si ea bucuroasa ca avea o nepotica,scumpa si mica care va creste in casa lor, a luat uleiuri de facut baita pentru micuta noastra. Mama lui pregatea baita cat noi o dezbrcam pe micuta,si o ducem in baie sa ii facem baita. Ivan urcase sus, sa oregatesca parul pentru noi si micuta noastra.
-Iubito poti veni pana sus?
-Sunt cu copilul .
-Are mama grija de ea.
-Bine.
Cat urcam scarile ma gandeam la tot ce sa intamplat in viata mea de la prima zi de scoala pana la prima mea privire cu Ivan, si pana la fetita noastra. De si nu era fata lui o iubea si era asa de bucuros. Am vazut ca intrat in rolul de tata grijuliu si atent. Am ajus sus si Ivan ma astepta sus patul era facut.
-Iubito vreau sa iti zic ceva.
-Da spune.
-Te iubesc. Si nu am apucat sa te cer asa cum am vrut si am sa o fac acum asa cum am visat si cum mi-am propus.
,, Draga mea iubita te iubesc mult si vreau sa iti zic ca din prima data cand te-am vazut am simtit ceva, esti tot ce mi-am dorit. Si ma bucur ca ai vrut sa fi cu mine si ca ma iubesti cum te iubesc eu. Deci vrei sa fi a mea sotite si a mea iubita,si ma bucur ca ai o printesa care va fi a mea"
-Da vreau sa fiu. Si eu te iubesc mult.
Si de o data am auzito pe amica plangand si am alergat jos mama lui Ivan a bagato la baita in apa. Ivan a luato pe micuta in bratr si a infofolito in prosop si a duso sus .
-Hai iubita lu tata sa vezi ca masaj iti fac acum.
A ajuns sus si a desfacuto si a puso pe burtica si a inceput sa se intinda pitica si era asa dulce. Se vedea ca Ivan sia luat in serios treaba de tatic,era sensibil si dulce si atent cu pitica. O masa bine pe picioruse si pe manute ,si ca prin minune adormise. Si ne-am pus si noi in pat era la mijlocul si am avut grija. Era linistita nu plangea si nu era deloc agitata.

 Sex cu o minoraWhere stories live. Discover now