Razbunare

17.7K 256 43
                                    

Cum stateam eu in dus ma gandeam cum sa ma razbun pe acest nesimtit si ce acea dejginata. Nu am idei dar dintr-o data mi se aprimde beculetul, gata stiu tipam de nebuna prin casa. Am luat repede telul in mana si ii scriam lu nenorocit un mesaj.
De cand nu ai mai fost acasa si nu ai mai dormit cu mine, si nici nu ne-am mai iubit ca doi nebuni pana dimineta, ce zici sa treci pe la mine,imi e dor de tine te astept la ora 00:00.
Semnat a ta felina”
Nu a durat mult si am primit vonfirmarea de la el.
Desigur felina mea si mie imi era dor de tine,deabea apuc sa te strng la piept si sa te sarut.
Cu drag al tau motan”
Sa te duci dracu cu motanul tau lasa ca vezi tu ce iti fac acum mai trebuia sa fac si partea a 2 din plan.
I-am dat si directorului mesaj.
Ati zis daca am nevoie de ceva sa spun, nu e ceva material doar sufletesc,ati vrea sa stati cu mine in acesta seara ca imi este urat. Va astept la ora 22:00„
I-am dat mesajul acum speram sa imi raspunda,si a si facuto.
Cu cel mai mare drag domnisoara Bella am sa fiu la ora indicata de dumnevoastra. „
Totul mergea ca pe roate eu am fugit rapid in oras sa imi iau ceva nou pentru accesta seara, am mers sa imi iau lenjerie de corp, si sa fac niste cumparaturi sa fac ceva de mancare,bine ca mama imi punea 500€ pe luna aveam bani destui. Am ajuns acasa si m-am apucat de treaba ,se pare ca totul merge bine. Erau toate pregatite asteptam sa vina directorul sa mancam am facut o cina romantica, aud sunerie deschid era directorul cu un buchiet imens de trandafiri.
-Pot intra?
-Da haideti va rog, vai ce frumosi is nu trebuia.
I-am luat si am pus la vedere intr-o vaza de sticla. Dupa ce am cinat ma uitasem la ceas si am vazut ca era ora 23:40 haideti cu mine , lam comdus in dormitor si mi-am dat rochita jos,si ea a cazut instant. M-am intins pe pat si ma jucam ca o pisicuta ca sa il provoc pe batrn. Si am mers nu a durat mult ca a intrat in actiune asa cum am vrut eu. Idiotul avea chieile de la usa ,si o venit la ora stabilita usa din dormitor era umpic crapata, auzise sunete din dormitor ,sa miscat incet si a vazut cum directorul ma saruta si ma musca de gat. Nu a durat mult si a plecat iar eu il vazusem, cred ca acum sa dus sa se consoleze in bratele roscatei. Dupa acea partida de razbunare directorul a decis sa plece, eram multumita de ce i-am facut ticalosului. Am astrams tot si m-am pus sa dorm. A doua zi ma suna idiotul.
“-Alo da.
-Am venit la tine si am vazut cu te distrai cu directorul.
-Dar tu cu roscata in sala cum era?
-Mai vazut????
-Nuuuuuu sti sunt chioara nu vad.
-De aia am batuto.Dar tu erai prea acaparat de ea  si nu de mine.
-Si de aia a trebuit sa imi faci una ca asta?
-Da. Pentru ca mai suparat.
-Hai pisicuta mea iarta-ma , hai sa ne vedem si sa ne inpacam.
-Nu am ce sa ma mai inpacam si imi vreau chieile. Sa vi sa mi le aduci.
-Bine acum voi veni.
-Pa. „
Ce nesimtit ce crede el ca is proasta lui.....

 Sex cu o minoraOn viuen les histories. Descobreix ara