Prolog

9K 345 24
                                    

Asi bych se vám měla představit.

Jmenuju se Kathrin Stark, ale radši mám Kate nebo Katei. Je mi 17, za chvíli tedy už 18. Jsem drzá, sarkastická, ironická, cílevědomá, milá, tvrdohlavá, impulzivní a dobrosrdečná holka. Nutno dodat, že i dost egoistická. Dá se říct, že jsem přesná kopie mého táty, akorát v holčičí verzi. Už podle mého příjmení, vám asi došlo, kdo je můj otec. Je to samotný Tony Stark.

Asi si budete myslet, že můj život v tom případě bude jak z pohádky. Ale to vám bohužel nepotvrdím. Můj život není tak lehký, jak bych si sama přála. Teď je asi načase vám povyprávět, jak jsem se tu vlastně objevila a jak to všechno až do teď bylo.

Minulost

Píše se rok 1998, přesněji 27.7.1998. V ten den pořádal můj otec firemní večírek. Tam se seznámil s mojí matkou. Jenže to ještě netušil, že není tak úplně člověk. A ještě k tomu, že nebyla ze Země. Tony s ní strávil jednu noc, jak to měl ve zvyku, a pak už jí nikdy neviděl. Zapomněl na to a dál žil ten svůj bezstarostný život.

Vše mu to ale připomnělo, když mě našel ležet před svými dveřmi s dopisem. V tom stálo, že jsem jeho dcera, a že si mě moje matka nemůže nechat.

Moje dětství bylo super. Vyrůstat mezi Avengers bylo skvělé. Teda až do mých 15cti let. V tu dobu se začali objevovat a projevovat moje schopnosti, které jsem měla vrozené. Ostatní z toho byli nejdřív vedle a nevěděli, co se děje. Když jim to Tony vysvětlil, pochopili to. Všichni mi začali pomáhat s výcvikem a se zvládáním schopností.

Asi by bylo dobré vás seznámit schopnosti, které mám. Umím ovládat telekinezi, telepatii, empatii. Umím se teleportovat a pohledem dokážu vnutit jakoukoliv emoci či bolest. Také mám zrychlenou regeneraci, což znamená, že se moje zranění hojí o něco rychleji než u normálních lidí.

I když se schopnosti objevili, vše bylo pořád jako dřív. Díky jejich příchodu moje původně hnědé vlasy změnili barvu na modrou. Stejný odstín jako má moje telekineze. I přes přemlouvání a nesouhlas Tonyho, jsem udělala zkoušky v Shieldu a stala se ze mě agentka. A díky schopnostem jsem se stala i jedním z Avengers a dostala jsem přezdívku Blue Shadow.

Tohle skvělé období, se ale změní.

PS: Fotka v médiích je práci šikovné   oBARUo❤❤ Děkuju❤❤

Stark's Princess《Avengers》✔[Probíhá korekce]Kde žijí příběhy. Začni objevovat