GÜZEL VE ÇİRKİN

2.9K 57 0
                                    

GÜZEL VE ÇİRKİN TANITIM / YAYINLANMAYA BAŞLAMIŞTIR

Shelby elinde ki davetiye zarfını masanın üzerine fırlattıktan sonra aynanın önüne doğru yürüdü. Sırtında ki derin kesikleri saklamaya çalışarak üzerinde bulunan korsesinin iplerini sertçe sıktı.

Hissettiği acıyı saklamak istercesine yüzünü buruşturarak " KAHRETSİN " diye bağırdı.

Bu acıyla yaşamak zor geliyordu ve buna sebep olan adamın hayatının çocukları ile mutlu bir şekilde geçiyor olması ise gururuna dokunuyordu. Ona bunu yapan adamın acı çekmesini istiyordu.

İntikam almanın zamanı gelmişti ve şimdi bu ailenin içine bir şekilde girecek ve Kara Kurt'un dikkatini çekecekti.

Kalbini çalacağı adamın vücudunda değil ama kalbine alacağı hasardan derin bir memnuniyet duyacağı kesindi. Sıkı korsesinden görünen dolgun göğüslerini giydiği elbisenin ardına gizleyerek siyah kapalı bir elbiseyi üzerine geçirdi.

Bir bakıcı gibi görünmesi gerekiyordu ve bunu başarabilirdi.

Kadınlığını kullanmanın şimdi sırası değildi fakat o zaman geldiğinde vücudunu feda etmekten hiç bir şekilde üzüntü ya da pişmanlık duymayacaktı...

Kadınlığını kullanmanın şimdi sırası değildi fakat o zaman geldiğinde vücudunu feda etmekten hiç bir şekilde üzüntü ya da pişmanlık duymayacaktı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 16, 2022 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

DENİZDEN GELEN / TAMAMLANDI -Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin