Seni Merak Ettim

5.6K 493 28
                                    

Keyifli Okumalar 🎀

Brayden topladığı deniz kabuklarıyla eve girerek karısını bulmak için çalışma odasına ardından kütüphaneye baktı. Evden çıkmadan önce karısına James'in yanına gitmesi gerektiğine dair pembe bir yalan söylemişti. Daha sonra da denizin kıyısına giderek kızın gözlerinin renginde taşlar ve deniz kabukları toplayarak cebine koymuştu. Bunlarla ilgili çok güzel bir planı vardı. Neredeyse bir saati bulan bu arayıştan sonra elindekilerin yeterli olduğunu farkederek başını kaldırdı. Eve dönme zamanı gelmişti.

Merdivenlere yönelerek yatak odalarının önüne geldi. Kapıyı yavaşça açarak içeri baktı. Genç kız ortalarda görünmüyordu. Duyduğu mırıltıyla odanın içine doğru yürüyerek banyoya açılan kapıya yaklaştı. Sevgili karısı bir şarkı söylüyordu ve sesinin güzelliği Brayden'i derinden etkilemişti.

Daha önce böyle hünerleri olduğunu bilmediği karısını tebrik etmek üzere banyo kapısından içeri girecekken gördüğü şeyle duraksayarak nefesini tuttu. Aklından şüphe etmesini sağlayacak hatta gördüklerinin gerçekliğini sorgulayacak bir şeyle karşılaşmıştı.

Biraz daha kenara çekilerek gözlerini kapattı. Bir kaç saniyenin ardından açtığında karısı tekrar oradaydı. Ya da bunca zaman karısı sandığı kız küvetin içinde arkası kendisine dönük bir vaziyette yıkanıyor ve şarkı söylüyordu.

Gözlerinin grilikleri büyürken bakışları kızın küvetten görünen büyüleyici renkteki kuyruğuna kaydı. Birkaç kez kırpıştırdığı gözlerine rağmen parlak maviliğin üzerinde bulunan yeşillikler kaybolmamıştı.

Arkaya çekilerek odadan çıkmak üzere hızla kapıya yöneldi. Gördüğü gerçekle sarsılmıştı. Cebinde ki taşlardan bir tanesinin yere düştüğünü farketmeden geldiği gibi sessizce odadan çıktı. Karısını neredeyse 4 aydır tanıyordu ve 3 haftayı geçen bir süre boyunca da evlilerdi. Gördüğü gerçekler aslında karısı sandığı kızı hiç tanımadığını farketmesine neden olurken kızı ilk bulduğu yer olan kıyıya doğru hızla yürümeye başladı.

~~~~~~~~~~~

Avery sabah Brayden'in öpücüklerine maruz kalarak gözlerini açmak zorunda kalmıştı. Uykusunun en keyifli yerinde omuzlarına değen bir serinlikle uyanarak kocasının yakışıklı yüzüyle karşı karşıya kalmıştı.

Kahvaltı yapmadan önce Brayden James'in yanına gitmesi gerektiğini ve bir saate geleceğini söyleyerek evden ayrılmıştı.

Avery aklında ki düşüncelerle üzerini giyinerek odadan çıktı . Brayden'in yokluğunda evde banyo yapacaktı. Evlendiklerinden beri denize gitmeye pek fırsat bulamamıştı. Haftada bir sadece dışarı çıkmak istediğini söyleyerek denize gidiyor kısa bir yıkanmanın ardından eve geri dönüyordu. Geri kalan günlerde de ıslak bir bezle temizliğini sağlıyordu fakat banyonun yerini tutmuyordu. Genç kız yakalanmayı istemezdi, sonuçta artık kendisi hükmedemiyordu bacaklarının durumuna.

Mutfağa giderek kahvaltı hazırlayan Joel sıcak su hazırlamasını rica etti. Kahvaltıyıda Brayden geldiği zaman yapacaklarını söyleyerek tekrar odasına yöneldi.

Bir saat boyunca evde yalnız olacaktı.Brayden'a yakalanma korkusu olmadan yıkanabilecekti.

Suyu getiren Joele teşekkür ettikten sonra rahatsız etmemesini söyleyerek kapıyı kapattı. Bir an için kilitlemeyi düşünse de vazgeçerek banyoya doğru yürüdü. Üzerinde ki elbisesini çıkararak sıcak suyun içine girdi. Kaslarının gevşediğini hissederken gözlerini yumarak başını arkaya yasladı. Brayden geceleri sabaha kadar kendisini uyanık tutuyor ve kaslarının bile şahit olmayacağı etkinliklere maruz bırakıyordu. Zevk alması bir yana gün içinde böyle pestili çıkmış gibi geziyordu. Hissettiği gariplikle gözlerini açarak bacaklarına baktı.

DENİZDEN GELEN / TAMAMLANDI -Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin