Biz İmkansızız

6.6K 463 52
                                    

Keyifli Okumalar 🎀

2 Ay sonra

Brayden geçen iki ayın ardından içinde ki çocuk özleminin kendisini ele geçirdiğinin farkındaydı. Karısına farkettirmemeye çalışsa da evliliklerinden bu yana neredeyse bir yılı geride bırakmışlardı ve karısına olan sevgisi günden güne artsa da birşeylerin eksikliğini hissediyordu. En yakın arkadaşı James'in küçük oğluna baktığı zaman kendisi de böyle bir çocuğa sahip olabilmek için yanıp tutuşuyordu.

Karısıyla zorlu yollardan geçiyorlardı ve bunu hafifletebilmek için yapabilecekleri hiçbir şey yoktu. Karısı her ayın son üç günü denize dönmek zorundaydı yoksa onu sonsuza kadar kaybedeceğini biliyordu.

Genç kız ilk günün gecesinde Brayden ile tepeden aşağıya iniyor ve biraz kumlarda oturuyordu. Daha sonra zamanın geldiğini anlayan Avery yerinden kalkarak suya doğru yürüyordu. Bu ayrılık her zaman zor oluyordu. Brayden karısına üç gün boyunca kendisini hatırlamasını sağlacak türde tutkulu bir öpücük veriyordu.Sonrasında genç kız karanlık sulara doğru ilerliyor ve hafif dalgaların arasında kayboluyordu. Bu süre zarfı içinde tekrar yüzeye çıkma izni olmayan Avery üç gün boyunca kocasıyla uzaktan bile olsa görüşemiyordu.

Brayden ise üç gece boyunca gece yarısı tepenin üzerine eskisi gibi oturuyor ve sabaha kadar suyu izliyordu. Karısını göremeyeceğini bilse de bir şekilde kızın varlığını hissedeceğini biliyordu. Gün ağarmaya başladığında ise Brayden yerinden kalkarak eve doğru yürüyordu.

Aylar böyle geçip giderken Brayden karısının hala bir deniz kızı olmasının ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyordu. Konusu her açıldığında elinden bir şey gelmeyen Avery' de bu duruma çok üzülüyordu. Yan tarafında uyuyan kıza bakarken bu düşünceler beynini meşgul ediyordu.

Avery gözlerini açarak gecenin karanlığında uyanık olan kocasına şaşkınlıkla baktı. Aynı Brayden gibi yerinde doğrulduktan sonra neyin var diye sordu. Brayden söyleyip söylememekte kararsız kalsa da dudaklarından dökülen sözlere engel olamadı.

Çocuğumuz olmasını istiyorum.

Genç kız gözleri dolarken cevap verdi. Kocası uzun zamandır dile getiremediği ama kalpten istediğini bildiği çocuk konusunu dile getirmişti.

Ama biliyorsun benim bir çocuğum olamaz bu şekilde.

Biliyorum fakat bu arzuya engel olamıyorum.

Brayden karısını ne kadar çok sevse de çocuk istediği gerçeğini saklamıyordu.

Avery hafif hafif akan gözyaşlarını saklamak istercesine başını çevirerek pencereden dışarı baktı.

Hayatım boyunca sana bir çocuk veremeyeceğim Brayden, bende çocuğum olmasını en az senin kadar isterdim fakat biz imkansızız. Eğer istersen, gerçekten istersen gidebilirim.Böylece sen çocuk sahibi olabileceğin birisiyle evlenirsin.

Bu sözleri söylerken dahi kalbi acıyla sarsılan genç kız mantığının sesiyle hareket ediyordu. Brayden'in bir cevap vermesini beklerken yatağın sarsılmasıyla hareketsiz kaldı. Kocası cevap vermeyi reddetmiş ve yataktan çıkarak banyoya gitmişti.

Avery cevabını aldığını içten içe biliyordu. Brayden artık kendisini eskisi kadar sevmiyor ve çocuk isteği daha da ağır bastırıyordu. Genç kız hıçkırıklarını içeri atarken ne yapması gerektiğine de çoktan karar vermişti.

DENİZDEN GELEN / TAMAMLANDI -Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin