Beklenmedik Yakınlaşma

7.3K 570 19
                                    

Keyifli Okumalar 🎀

Yere serdikleri örtünün üzerinde birbirleriyle içten bir şekilde muhabbet eden Brayden ve Avery ay ışığının altında genç kızın hazırlamış olduğu pastayı yerken, Avery Brayden'in kalbine biraz daha yaklaştığını ve arkadaşlığını kazandığını düşündü. Brayden genç kızın yüzünü gerçekten önemsemiyor oluşunu farkederken kendisini bir kadının yanında ilk defa rahat hissettiğini farketti. İlk defa yüzünü saklama gereği duymayarak kasılmadan hareket etmişti.

Gece devam ederken Brayden pastasını bitirerek örtünün üzerine koydu. Sepetin içinde ki iki kadeh ve bir şişe gözüne çarptığında Avery hoşlanacağını düşündüm diyerek gülümsedi...

Brayden sessiz gecenin içinde şişeyi açarak bardaklarına içecek doldurdu. Güzel düşünmüşsün derken sonu görünmeyen suya doğru baktılar. Avery denizin özlemiyle dolduğunu hissederek dolan gözlerini hızlıca sildi. Pastasından bir dilim daha alarak çok şekerli olmuş dedi. Kahkahası boğazına dolarken Brayden'in gözyaşlarını buna bağlamasına sebep oldu.

Özlüyor musun diye soran genç adam kızın gözlerinin dolmasına nedensizce üzülmüştü. Kızın ailesini de özlediğini düşünerek özlüyor musun diye sormuştu. Genç kız anlamayan bir şekilde adama bakarken neyden bahsettiğini düşünerek şey dedi. Özlüyorum tabiki diye cevapladıktan sonra Brayden ardından aileni özlemenin nasıl bir şey olduğunu bilirim dedi. Sanırım ben de annemi özlüyorum dedikten sonra uzattığı bacağının üzerine diğerini attı.

Avery Brayden'in bahsettiği şeyin ne olduğunu anlayarak hafifçe öksürdü. Ailesinin ölmüş olması kendisinin hayatına son vermek istediğini söylediği yalan aklına gelmişti. Kendisine açıkça itirafta bulunan adama karşı suçlu hissederek artık gidelim mi üşüdüm biraz diye sordu. Ne kadar daha oturmak istese de söylediği sözlerin ağırlığı altında ezilmiş ve Brayden'in gözlerine eski masumluğu ile bakamayacağını düşünmüştü. Sanki brayden herşeyi anlayacakmış gibi düşünmüştü.

Brayden kıza bakarak daha erken gitmek mi istiyorsun diye sordu. Kendisi Avery'nin muhabbetinden gerçekten hoşlanmıştı ve kızın kendisiyle arkadaş olabilmek için çabaladığını farketmişti. Eve dönmek istemediğini farkederek üzerinde ki ceketini çıkararak kıza uzattı. İstersen buna sarılabilirsin sıcak tutacaktır diyerek kızın tepkisini bekledi.

Genç kız ceketi çekingen bir ifadeyle aldıktan sonra üzerine attı. Omuzları ceketin sıcaklığıyla ısınırken burnuna dolan kokuyla nefesini tuttu. Sanki biraz daha koklarsa kokunun erkeksiliği karşısında bayılabilirdi.

Başını kaldırarak Brayden'in gözlerine baktı. Teşekkür ederim sanırım biraz daha oturabiliriz dedikten sonra bardağında ki içecekten bir yudum daha aldı.

Bir süre daha oturmalarının ve konuşmalarının ardından bu sefer Brayden istersen kalkalım geç oldu dedi. Sabah olduğunda şiş gözlerle uyanmanı istemem dedi. Avery bu sözlerin üzerine gülümserken düşündüğün için teşekkür ederim diyerek kalkmaya çalıştı. Ayağı elbisesinin uzun eteğine takıldığında bunun nedeninin giydiği topuklu olduğunu fark etti. Bir türlü alışamadığı bu ayakkabılar yüzünden zaten rahat hissedemiyorken şimdide yeri boylamak üzereydi.

Ayağa kalkmış ve üstünü düzeltiyor olan Brayden'ın üzerine doğru düşerken son anda başını kaldıran adamın kendisini farketmesi ile tutması bir oldu. Fakat hazırlıksız yakalanan Brayden geriye doğru bir adım attığında sendeleyerek kız üzerinde yere düştü. Avery dirseklerinin üzerinde doğrularak Brayden'in göğsünden kalkmaya çalıştı.

DENİZDEN GELEN / TAMAMLANDI -Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin