Capitolul 38.

10.5K 565 33
                                    

Ascultaţi melodia cât timp citiţi.

****

Secret? Deci şi Zayn are unul? Încep să cred că toţi din jur au secrete. Chiar nu este corect că nimeni din jurul meu nu are încredere în mine. Dar măcar Zayn îmi spune acum, nu ca Harry. Mă doare să ştiu că nu îmi spune, chiar dacă i-am spus care este problema dintre noi. Îl vreau pe Harry, nu pe Marcel; vreau un iubit, nu doi.

Iar acum şi Zayn...wow, chiar nu pot să nu mă simt dezamăgită, Zayn trebuia să fie diferit... dar se pare că nu este.

Am oftat tristă şi mi-am împreunat mâinile.

-Spune.

Zayn a încercat să îşi fixeze ochii pe ai mei, dar ei mi i-am ţinut în podea, sper doar să nu fie atât de rău pe cât mă gândesc că este. Vreau să spun, dacă Zayn este un criminal, care este secretul său? Dacă e gay? Mi-e frică.

-Ei bine... Ştii că Liam a dat de mine... şi m-a rugat să-ţi fiu iubit fals?

Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri.

-Dap.

Privirea lui Zayn s-a mutat pe peretele de lângă mine şi a oftat profund.

-Ei bine, nu a fost atât de uşor pe cât crezi să accept asta. Nu ştiam cine eşti sau cum arăţi, deci a fost destul de greu pentru mine. Până când Liam mi-a spus ceva important despre tine, a explicat el şi am devenit brusc interesată. Ce i-a spus Liam despre mine?

-Ce ţi-a spus Liam? am întrebat confuză. Unghiile mele au dat oja de pe celelalte ungii jos, în timp ce am vorbit, ochii mei fiind acum pe Zayn. Lumina lunii stălucea pe faţa lui încruntată.

-El a spus... că Marie este verişoara ta?

Marie? Ce?

-De ce ţi-ar păsa că Marie este verişoara mea...? Jur că asta devine din ce în ce mai ciudat.

Zayn a oftat şi a început să se joace cu degetele sale.

-Marie este o curvă. Ea este motivul pentru care verişorul meu a murit.

Gânduri ciudate au început să mi se formeze în cap, am începu să mă gândesc la faptul că Marie putea fi o criminală, sau ea şi Harry l-au omorât pe Marcel. Nici măcar nu sunt sigură că vreau să ştiu mai mult. Dar trebuie să aflu ce legătură am eu cu asta; nu credeam că Marie este în stare să omoare pe cineva, deci trebuie să fie altceva.

Nu mai suportam liniştea, deci am spus:

-Marie l-a... om-

Ochii lui Zayn s-au deschis larg şi a început să nege din cap, făcându-mă să tac şi demostrându-mi că ceea ce credeam eu era greşit.

-Nu, normal că nu! aproape a strigat. Dar ea este motivul pentru care el s-a sinucis, a şoptit el, iar eu mi-am acoperit gura cu mâna.

Oh Doamne, ce a făcut?

-Ce.. a făcut...?

Zayn şi-a întins mâna spre mine şi s-a uitat spre cer, ca şi cum şi-a aminti ceva. Nu pot să îmi dau seama cât de rănit trebuie să fie în acest moment din cauza fetei care îi spuneam verişoară, şi totuţi pe care, se pare că, nu o cunoşteam deloc.

-Ea era iubita lui, dar normal că vărul meu lua relaţiile mult prea în serios, în special aceasta. Era îndrăgostit de ea, dar ea s-a folosit de asta să îi ia bani... Pe el nu îl deranja, normal, iubea să îi dea totul ei.

Cred că îmi amintesc acum de el, un pic. Acum mult timp o puteam auzi pe mătuşa mea cum striga la ea şi cum o întreba de unde are toate acele haine frumoase şi bijuterii scumpe, dar nu mă interesau problemele lor.

Let's Pretend [Harry Styles/Marcel] - RomanaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum