2

77 12 8
                                    

   Soojung, SunYoung, Baekhyun, Ten, Johnny ve Chanyeol çok yakın arkadaştılar. Tabii ki beraber yaparlardı herşeyi. Aşağıda beraber ineceklerdi.

   Tenefüs zili çaldığında hepsi beraber spor salonuna inip yerlerini aldılar. Spor salonu oldukça kalabalıktı. Tribünlerde karşı tarafın taraftarlarıda vardı elbette. Bir süre sonra oyuncular sıralandı sahada.

   Her iki takımında üyeleri kızlı-erkekli olması gerekiyordu ve iki takımda da 2 kız olması şarttı. Fakat karşı takımda 2 kız varken bu okulun takımında 1 kız gözüküyordu.

   Maç başlamıştı. Soojung basketbol oynamayı beceremese de izlemeyi çok severdi. SunYoung ise sadece telefonuyla uğraşıp, ara ara Chen'le konuşuyordu. Chanyeol ve diğerleri de Soojung gibi maçı takip ediyorlardı.

   Devre bitiminde bu okulun takımında biri gözüne çarptı Soojung'un. Takımın en hızlı ve güzel -hatta etkileyici- oynayanı da denilebilirdi. Saçları erkeklere göre biraz uzundu ve siyahtı. Uzun süredir ve hızlı oynamanın oluşturdu yoğun terle, saçları sırılsıklam olmuş tek tek ayrılmıştı. Soojung sebepsizce gözlerini ayıramıyordu yakışıklıdan.

   Soojung'un aklında bir soru oluşmuştu birkaç dakika sonra. O yakışıklı bu okulun takımında olmasına rağmen onu buralarda hiç görmemişti. Yanındakine sormalıydı. Yanındaki birçok konuya hakim biriydi. Onu işaret edip gösterirken,

  "Chanyeol, şurdaki çocuğu tanıyor musun?"

  "O mu? Amber. Takımın yıldızıdır kendisi."

  "Bu okulda ?"

  "Evet"

Soojung ismini duyduğunda tebessüm oluşmuştu yüzünde fakat aklında bir soru ışığı daha yanmıştı. Tekrar sordu,

Takım Yıldızı || KRYBERWhere stories live. Discover now