"Fight"

2.5K 90 3
                                    

Za pár minut jsem byla doma a připadala jsem si hrozně unavená jako by to byla věčnost co nejsem s Camem. Vše bylo na nic. Lehla jsem si na gauč schoulila jsem se do klubíčka zavřela oči usnula. 

Cccr bože kdo to může být protáhla jsem se na gauči a podívala jsem sr na telefon spala jsem 3hodiny páni. Ccccr "no jo už jdu" zakřičela jsem obalila jsem se do deky a šla otevřít.
"Cc-co tu děláš"? Vykoktala jsem ze sebe.

"Chtěl bych si promluvit" otevřel více dveře, aby mohl lépe vstoupit do domu. "Ok, o čem Aarone myslím není o čem" zavřela jsem dveře a šla za nim. "Že ne? Ty se mě ani nezeptáš, od koho to mám?" Zeptal se překvapivě. "Proč bych měla, s kým ty se biješ mě vážně nezajímá to, že jsme jakýsi způsobem kamarádi nemusím o tobě vědět vše" vysvětlila jsem mu. "Tak si laskavě drž na vodítku toho tvého miláčka, nebo to příště bude opravdová bitka" vyhrožoval mi. "Děláš si prdel? To ti udělal Cameron? A proč mi kurva vyhrožuješ, když něco dělala tvoje Melanie to bylo ok? Proč ti to vůbec udělal" zeptala jsem se ho. "Proč ty jsi mu něco řekla pak přišel řekl ať se od tebe držím dál a pak bum" vysvětloval mi celou tu situaci. "A ty sis nerýpl?" Zeptala jsem se ho. "No maličko, ale i tak drž si ho dal a my dva a ostatní bude vše ok" zasmál se a odešel.

Kurva opravdu horší už to být nemůže. Vzala jsem telefon a hned jsem volala Nan, ale ta mi to nebrala, tak jsem jí napsala sms. Ahoj Nan už vim, proč Cam měl tak rozbité ruce měla jsi pravdu teď byl zamnou Aaron a vše mi řekl ozvy se prosím B. Odeslala jsem ji zprávu a chvíli počkala za 5 minut mi zapípal telefon. Já ti to říkala! Miluje tě a já to vím jsem u Nashe a ten mi to vše řekl. Neboj se vše bych ti řekla ve škole, ale kokot byl rychlejší. Jo a v pátek pořádáme Akci u Nashe doma tak si zvaná pusu N. Aha akci,kde bude i on. Děkuji za pozvání, ale nepřijdu dobrou. Odeslala jsem ji. Nechci nic slyšet pa. Jako by šlo Nan odporovat. Zašla jsem si do sprchy najedla jsem se a šla jsem spát. Kupodivu jsem usnula rychle, než jsem čekala.

Další dny plynuly v celku rychle, ale taky se nic nezměnilo. S Camem vše při starým a mě už to začalo srát. Proto jsem se mu začala vyhýbat potkali jsme se, až když jsme měli to sezeni, nebo společnou hodinu jinak vůbec a ani mi to nevadilo. Holky mě pořad přemlouvaly, ať jdu na tu party, dokud jsem jim neřekla "no dobře půjdu" usmála jsem se. "Hurá to bude zase něco a neboj budeš tak mít nás" mrkla na mě Bon. "Jasně tak to už jsem klidná" zasmála jsem se. Šli jsme na oběd s holkami a rozebíraly tu akci, dokud jsme si nesedly. "Tak co Bí roztočíme to zítra?" přisedl si blíž Matt. "Hm a co myslíš?" dělala jsem blbou. "Hele nehraj jo zitra.party.u.nasha.piti.sex.tany.tany" říkal pomalu a ukazoval pohyby. "Jo aha to myslíš, tak to je mi líto, tam já nejdu" všimla jsem si, že Cam ztuhnul a koukal na mě a pak na Nashe. "Ale vž." řekla nechápavě Bon,že jsem ji musela pod stolem kopnout, aby nevyžvanila to co nepotřebuju. "Aha asi máš jiný plán bude škoda, že tam nebudeš" řekl Matt a dal se do jídla. "No tak má asi s někým jiným plán, který je lepší, než akce s námi Matty musíš to brát v pohodě" mrkl Cameron a vypadalo to, že mrká na mě fajn chlapče, jak chceš. "No mám s někým jiným něco domluveného máš pravdu Dallas" mrkla jsem na zpět vstala jsem a zanesla oběd ten, jak sem předvídala se zasekl a upustil vidličku. Hodila jsem do okýnka zbytek oběda a odebrala se ven ze školy. Na tu akci jdu nebojte se, jen ticho i před klukama chce boj má ho mít a já mu ukážu B. Odeslala jsem Nan. Uf Bon si už myslela, že ne, ale já si myslela, že ten plán, s kým máš jsme my dvě, tak zítra kočko N. Přišlo mi od Nan no zítra to bude zajímavé.

Trochu nudnější díl.

I wish... (Cameron Dallas)Kde žijí příběhy. Začni objevovat