Chance

2.7K 82 1
                                    

Jak jsem zavřela skřínky a chtěla jsem utíkat někdo na mě zavolal, bohužel to nebyl ani učitel a ani Cameron. Byl to Aaron. "Blair no tak stůj" řekl a já se neochotně otočila. "Co chceš Aarone vidíš, že jdu pozdě tak to urychli" řekla jsem mu. "Jak ses rozhodla?" zeptal se mě. "Cože to mám jako nějaký čas? Děláš si srandu? Ty jsi byl tady ten hajzl správně bych tě měla nechat škemrat až se rozhodnu dám ti vědět čau" otočila jsem se a utíkala do třídy. "Děkujeme, že jste nás poctila vaší návštěvou slečno Mitchel" řekl třídní. "Omlouvám se já zaspala a pak se mi sekla skříňka" lhala jsem mu, ale stím zaspáním jsem nelhala. "Dobře víckrát ať se to neopakuje. Jen sem kývla a sedla jsem si k Nan, která na mě s Bonnie mávaly. "Čau, kde si proboha byla?" zeptala se Nan. " Zaspala jsem a pak jsem se zdržela to vám řeknu pak, ale potřebuji pomoc" řekla jsem jim. "O co jde?" zeptala se Bonnie. "No to vám chci říct až budeme samy. Jen kývly, ale viděla jsem jim na očích, že mají starost. Učitel nám rozdal sklíčka a mikroskop a dělali jsme skupinové práce.

"Tak co se děje?" zeptala se Nan. "Holky dříve, než začnu prosím nikomu ani muk hlavně ne klukům prosím slibte mi to" naléhala jsem na ně. "Dobře dobře bože Blair ty nás děsíš slibujeme" koukal se Nan na Bon, která taky přikývla na souhlas. "Takže včera jsem se sešla s Aaronem več-. "Cože jsi úplně blbá sakra Blair, co sis myslela, že tím dokážeš" zakřičela na mě Bon. "Bonnie nech ji domluvit sakra" přiměla ji Nan znovu si sednout. "No, protože na té svatbě, jak tam byl, tak chtěl ať se sejdeme a já nevím prostě mě to táhlo co mi chce říct, tak jsem jela omlouval se mi, a hlavně mi vše vysvětlil, jak to tedy bylo, proč mě podváděl a já řekla, že jsem mu odpustila, že na to chci zapomenout no, ale on mi hned nabídl přátelství. Jakože když se potkáme řekneme si čau a když budeme fotit, tak se prostě budeme bavit normálně bez nadávek žádné narážky, urážky prostě nic. A od vás chci slyšet co si o tom myslíte. "Co? No prostě ho pošli do prdele" řekla Bon. "Ne myslím, že když se ti omluvil, tak proč nemůžete být přáteli vlastně nebudete ani to čau pár slov bože to nikoho nezabije" řekla Nan. "Bože holky chci pomoc ne dvě verze" řekla jsem jim. "Ok možná má Nan pravdu zkus to, ale řekni to Cameronovi zaslouží si znát pravdu" opravila se teda Bonnie.

"Dobře děkuji vám snad dělám správnou věc" řekla jsem jim a objala jsem je a jela domů. Tam jsem si dala relaxační vanu a napsala Aaronovi sms. Dobře dávám ti šanci, ale posereš ji skončil si B. Zmáčkla jsem odeslat a ponořila jsem se do relaxace. Po půl hodině jsem se osušila a zabalila se do ručníku a šla si lehnout a na chvíli prospat. Koukla jsem se na telefon a přečetla si sms než jsem šla spát. Byly tam dvě ta druhá patřila Cameronovi. Děkuji nezklamu A. Baby jsi v pořádku dneska jsem tě neviděl ani ve škole ozvy se Miluju tě C. Musela jsem se usmát, že má o mě starost, a tak jsem mu ještě odepsala. Není mi moc dobře jdu se prospat celou noc jsem nespala vynahradím ti to Miluju tě B. Jak jsem to odeslala hned jsem se zachumlala do postele a za chvíli bylo po mě. 

I wish... (Cameron Dallas)Kde žijí příběhy. Začni objevovat