I'm sorry forgive me

3.8K 100 0
                                    

"Nesnaž se moc ti to nepomůže" hodila jsem na ní ksicht. "Chceš mě urazit? Moc se ti to nedaří, spíš by ses měla zamyslet nad sebou „řekla. " A to jako proč Melanie?" zeptala jsem se jí. "Proč? kdyby tě Cameron tak moc miloval, proč za tebou nešel, nebo tě nebránil jsi další z mnoha a pamatuj, vždy budu já, za kým přijdou. Opravdu měl Aaron pravdu sladká Blair" mlaskla pusou a odešla. Stála jsem tam, jako kdyby mě někdo zmrazil opravdu jsem ta jedna z mnoha? Nebo se mi chtějí pomstít?

Poté co jsem vyšla ze záchodu jsem se úspěšně vyhýbala Cameronovi. Nešla jsem ani za holkami nechtěla jsem s nikým mluvit. Připadalo mi to jako deja vu, přesně tohle jsem zažívala předtím na mé staré škole a teď se vše opakuje. Nikdy nebudu šťastná ten nahoře mě fakticky nesnáší.

Odpoledne, co skončila škola jsme rychle vyběhla, abych nikoho nepotkala. Podařilo se, dokonce jsem stihla včas autobus a opět jsem si nadávala proč si vlastně nevezmu moje auto. Za půl hodiny jsem byla doma. " Mami? tati? jste doma? " zakřičela jsem hned co jsem otevřela domovní dveře. "Jasně jako vždy opět sama" zabrblala jsem si sama pro sebe. Šla jsem do ledničky, že si vytáhnu jogurt s džusem a zahlédla jsem vzkaz.

Zlatíčko jeli jsme na služební cestu s tátou doma budeme za týden v pracovně máš dost peněz na vše. Buďte s Camem hodní Miluji Tě. Máma.

Buďte s Camem hodní? Co to má jako být. Paráda i tady jsem sama. Hodila jsem zpět jogurt do ledničky nalila jsem si džus a šla si napustit vanu třeba ta mi udělá dobře.

Cameron

"Jsi vážně takový kretén, nebo si na něho hraješ. Mysleli jsme, že máš Blair rád, ale ne ty vidíš obrovské umělé kozy té šlapky a hned se ti vše vymaže víš, jak jí musí být" křičela na mě Nan před školou. "Kurva myslíš, že si to neuvědomuji pěkně jsem to posral kurva" kopl jsem do popelnice. " Kámo měl bys to napravit, a ne kopat do věcí, tím se nic nevyřeší". "Paráda Cartere teď i ty budeš do mě jebat?" Zařval jsem na něho. "Chceme ti jen pomoc tak tu nestůj a seber se máš jí rád?" zeptal se Matt. "Jo mám" odpověděl jsem už trochu klidněji. " Tak ber auto a jeď za ní „bouchla do mě Nan. " Jo jdu díky lidi a Cartere?" řekl jsem. "No chceš poradit od zkušeného nebo co?" zasmál se. " Ne, ale to byla první věta cos řekl rozumně" zasmál jsem se a utíkal do auta. Zašel jsem do nejbližšího květinářství a koupil tu obří kytku co jsem mohl a za 10 minut jsem seděl v autě před jejím domem. Sebral jsem kytku a šel k domu jsem nervózní jak prase. Nadechl jsem se a zazvonil.

Blair

Zrovna jsem si sušila vlasy, když někdo zazvonil. " Moment hned tam budu" zakřičela jsem v domnění, že mě někdo uslyší. Rychle jsem si oblékla černý nátělník a fialové nike kraťase. " Už jdu" řekla jsem a běžela přitom schody dolů.

"Měla bych se naučit koukat do kukátka" řekla jsem co jsem otevřela dveře

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Měla bych se naučit koukat do kukátka" řekla jsem co jsem otevřela dveře. Stál tam Cameron s pugétem modrých růží. "Ehm ahoj" řekl mi a podal mi kytku. "Děkuji  jsou nádherné pojď dál Camerone,  jen je dám do vázy" vzala jsem růže a šla do kuchyně.

"Co potřebuješ" řekla jsem co jsem je dávala do vody. " Tebe Blair omlouvám se, že jsem takový kretén měl jsem tě bránit já... já nevím co jsem měl říct, nevím, jak se mám chovat tohle jsem nikdy nezažil, že bych chtěl tak moc holku nevím, jak se mám chovat já tě mám opravdu rád víš" odpověděl. Vypadal opravdu zničeně, ale to takhle bude vždy? Když se budu chtít na něho spolehnout udělá tohle zase? " Já Camerone nevím... nevím co ti mám na to říct" sklopila jsem zrak. "No třeba, že bys mě chtěla zpět a promineš mi to" koukl se na mě. "Came" neměla jsem slov. "Jasně chápu já radši půjdu, jen omlouvám se odpusť mi to" šel ke dveřím. 

Měla bych mu odpustit? Kde mám jistotu, že to neudělá zas, nebo že mi nelže

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Měla bych mu odpustit? Kde mám jistotu, že to neudělá zas, nebo že mi nelže. To nemám nikde, ale dokud to nezkusím nezjistím " Camerone počkej" zakřičela jsem na něho a on se otočil.

Co mu Blair chce asi říct? Odpustí mu? 

I wish... (Cameron Dallas)Kde žijí příběhy. Začni objevovat