Halloween special

4.9K 109 4
                                    

"Vypadám jako kráva" řekla jsem Cameronovi hned poté co jsem si na sebe oblékla alá mrtvá sestřička. "Ježíši nevypadáš dáme tomu make-up a budeš moje sexy mrtvá sestřička. "Jo? a proč ty máš pouze jenom masku" zeptala jsem se ho. "No, ale potrhám si džiny černé i triko Ježíši je to jenom blbý Halloween tak to neřeš ožereme se a půjdeme domů" zasmál se. "Hej myslíš ty na něco jiného než jen na sex a chlast?" otočila jsem se na něho. "Blair za chvíli jdu z této školy pryč je to asi předposlední akce co tato škola pořádá, dokud tu jsem učím se, jak debil my dva se skoro nevidíme, tak prosím tě nepruď ještě ty namaluj se, nebo namaluji tebe a půjdeme se bavit ano?" vysvětluje mi. Cítím se hrozně měl pravdu skoro se nevidíme a když jo tak jsme rádi, že jsme spolu a nejdeme ani za partou na blbou akci a teď mu tady vyčítám takovou blbost. "Omlouvám se jo máš pravdu jsem kráva promiň" sklopila jsem hlavu. "Ale ne zlato šš nejsi kráva já vím je to na nás moc" objal mě. Jeho objetí jsem vřela přijala a zachumlala jsem se do jeho objetí a užívala jsem si ten pocit, který mi nikdo nikdy nenahradí. Vzhlédla jsem k němu hlavu a olízla jsem si svoje rty a podívala jsem se na ty jeho. Pochopil a naklonil se ke mně a políbil mě. Otevřela jsem jemně rty a tím jsem mu umožnila, aby do nich vstoupil jazykem a opravdu po dlouhé době jsme se políbili jako vážně políbili. Rukama putoval po mém těle až došel k zadečku a jemně ho stiskl. "Vážně bych baby pokračoval, ale nemáme čas, takže jak přijdeme můžeme se na to vrhnout" sliboval. "Hm to je škoda a já se těšila" zkousla jsem mu ušní lalůček. "Bože Blair ty mě zničíš utíkej do té koupelny jinak se už dnes nikam nehneme" varoval mě. Jen sem se zasmála a utíkala do koupelny.

Patlala jsem na sebe vše, co jsem našla vlasy jsem si vyžehlila nakonec jsem byla ze sebou docela spokojená pak jsem si oblékla ten bílý hábit a nalíčila i to ať to aspoň trochu vypadá věrohodně a vypadám jako mrtvá sestřička a ne obyčejná.

"Zlato? jsi-" nedořekl, protože na mě koukal s otevřenou pusou. "Páni ty jsi sexy i na mrtvou" zasmál se a já ho plácla do ramena. "Můžu to mít?" zeptala jsem se mu a otočila jsem se dokola." No můžeš ještě uděláme když tak detaily, ale ty to budeš mít fakt jako takhle rozeplé ať ti ta podprsenka jde vidět?" nadzvedl obočí. "No a vidíš tady ty chytráku někde knoflík? Budu tam mít vlasy a budeš snad vedle mě a ochraňovat mě od příšer ne?" zalaškovala jsem sním. "Blair já tě varuji buď teď zavřeš tu svoji pusinku anebo to z tebe teď strhnu a podívám se, jestli máš i červené kalhotky" podíval se na mě vážně a já dole zvlhla vzrušením. "Si piš, že mám" mrkla jsem na něho. "Bože ženská ty mě zničíš" zavrčel. "Hele volal mi Shawn jestli by nevadilo, kdyby přišli a pomohli bychom je nalíčit. "Jo jasně v klidu klidně ať vezmou holky" kývla jsem rameny. "No ty jenom přijdou, ale prý už jsou hotové" řekl mi. "Dobře a kluci ti roztrhnout ty věci, nebo chceš pomoc?" zeptala jsem se ho. " Kluci mi pomůžou jdu volat" mrkl na mě a šel zpět dolů.

Za necelých 20 minut se ozval domem zvonek a pak jsem uslyšela hlasy. " Blair jsi nahoře?" Volala Nan. " Tady Nan v koupelně" křičela jsem ať mě slyší. "Teda páni jsi sexy a zároveň mrtvá hezké" zasmála se Nan a já musela sní. "No a ty?" ukázala jsem prstem ať mi udělá kolečko. "Jsi sexy čarodějka" usmála jsem se na ní. "Jo upírku mi vyfoukla Bonnie."No a kde je?" zeptala jsem se jí. "Je dole se Shawnem nehne se od něho nevím, co zas mají za problém, ale donesla jsem nám drink kluci to tam míchají prý ať je nám fajn, než přijdeme na tu máš" podávala mi Nan drink voněl po vodce džusu a byla tam hozená gumová lebka. "Jak efektní" zasmála jsem se. "Holky? Jste tu?" volala Bon a my jen protočily oči. "Jo tu nahoře" řekla Nan neutrálně. "Fíha Blair dobrý to sis líčila sama?" zeptala se v úžasu. "Jo Cam mi trochu chce ještě něco doladit, ale jinak sama děkuji a ty máš být prý upírka, tak kde máš zuby líčení je jako fakt super to musím uznat, až jde z tebe strach" zasmála jsem se. "No zuby jsem nechala dole, když kluci míchali drinky" vysvětlovala nám. "No nic Nan můžeš mi vzít ten kufřík jsou tam líčidla já musím vzít ještě tu bednu ať si vyberu co si sebou ještě vezmu" řekla jsem ji ona jen kývla a šli jsme dolů.

I wish... (Cameron Dallas)Kde žijí příběhy. Začni objevovat