Photography

3.3K 87 1
                                    

Rozloučila jsem se s holkami nasedla jsem do auta a vyrazila. Dnes se ta škola protáhla. Za hodinu jsem byla na místě. "Ciao Blair" políbil mě na tvář Matteo. "Ahoj" políbila jsem ho. "Tak co půjde to?" zeptala jsem se Mattea. " S tebou? Stoprocentně, ale je tu problém Blair" koukl se do země. "Co se stalo" zhrozila jsem se. "No vše je takhle ok všem se líbíš, ale na jedné kampani budeš muset dělat s někým" koukl se na mě Matteo a já pořád nechápala o co jde. " No tím někdo je-. " Čau Blair" řekla osoba a já zalapala po dechu. To si ze mě děláš srandu.

"No je mi to líto pozvali i jeho a musíš sním vycházet co se aspoň focení týče zvládneš to?" zeptal se mě Matteo. " Jestli zvládnu být v místnosti se svým ex? Vecpal se do mého života, takže ano zvládnu už i tohle" usmála jsem se falešně. "Ty naděláš bože" řekl Aaron. " Drž hubu manekýne a běž se nachystat Blair ty pojď semnou" organizoval Matteo a já šla poslušně za ním. " Tak sedni si sem mezitím co tě tady slečna nalíčí a udělá vlasy ti připravím vše na focení dobře?" řekl Matteo a já pouze kývla. "Zvládneme to Blair" pohladil mě a pak šel připravovat věci.

Mezitím co Matteo dělal svojí práci já zavřela oči a užívala si zkrášlení. Milovala jsem, když mě někdo líčil, nebo si hrál s vlasy. Bohužel to netrvalo dlouho a z mého užívání mě někdo vyrušil jasně kdo jiný než Aaron. "Je to paráda co?" řekl mi. "Co máš jako na mysli" nechápala jsem. "No tady tohle ty úpravy vždy si odpočinu od všeho, a hlavně zase my dva spolu budeme fotit" usmál se na mě. " P-počkat my jako budeme fotit spolu? Úplně spolu?" zeptala jsem šokovaně. "Jo zvlášť i dohromady Vogue potřebuje fotky a koukali k nám do portfolia a líbili se jim naše fotky z dřívějška" objasnil mi Aaron měl ti to říct Matteo dozvěděl se to taky před chvíli. "No tak když se to dozvěděl před chvíli, tak mi to asi těžko mohl říct ok přežiju to" řekla jsem. "Tak hotovo jak se vám to líbí? zeptala se maskérka. "Moc děkuji" poděkovala jsem ji.

"Blair pojď je čas na šaty a jdeme na to jo a dozvěděl jsem se, že budeš fotiti s Aaronem nejde to jinak" sklopil hlavu Matteo. "Já vím to je v pořádku" pohladila jsem ho po rameni a šla si vzít šaty. "Sluší ti to" řekl mi Aaron a já se podívala šokovaně na něho. "No díky, ale měl by ses taky připravit za chvíli fotíš. " podívala jsem se a něho měl jenom trenky. "Ale já jsem připravený fotím spodní prádlo" uchechtl se. Protočila jsem očima a šla za Matteo, kde na mě už čekal s dalšími fotografy. Oblékla jsem si šaty, kde mi je Matteo rozdělil páskem a roztrhal mi silonky a šla jsem fotit. 

 

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
I wish... (Cameron Dallas)Kde žijí příběhy. Začni objevovat