23⭐

4.8K 181 24
                                    

İyi Okumalar...

Buraya tatlı bir Meri bırakıyorum...

Buraya tatlı bir Meri bırakıyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vee üzgün bir Berk...

Meri⭐

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Meri⭐

Bileti elimde sımsıkı tutuyordum, Berk'in gözleri hâla gözlerimin içine bakıyordu.
Anlamlandıramıyordum... Gözlerindeki kızgınlıkmıydı , öfke mi yoksa hayalkırıklığı mı? Gerçekten gideceğime üzülüyormuydu? Birden ayağa kalktı ve çevresinde bir tur atttı. Arkası bana dönük bir şekilde iki eli belinde ve başını onaylamayan bir şekilde sallıyordu.
_Sen çoktan kararını vermissin , bense boşuna çırpınıyorum.
Çırpınıyormuydu , ne için ? Söylediklerini kafamda analiz edip anlamlandırmaya çalışıyordum. Yanına gidip karşısına geçtim.
_Sen ne için çırpınıyorsun. Bizim için mi , benim için mi ?
Yeşil gözleri koyulaşmış ve bakışları sertleşmişti.
_Biz ne zaman olduk Berk ? Sen beni intikam için kullanıp ,planlar yaparkrn biz hiç olmadık.
_Öyle mi , peki ya sen ? Beni gerçekten sevimiş olsan her şeye rağmen yanımda olurdun ! Beni gerçekten sevdin mi , kalbine kor bir ateş düştü mü ? Hiç sanmıyorum ,sen her genç kızın kafasımda kurguladığı o masalsı aşkı yaşamak istedin. Sen kafanda kurguladığın aşk oyununu oynuyordun sadece.
_Tabiki bende gerçek bir aşkın hayalini kurdum. Aşık olmak ve masalsı bir aşk yaşamak istedim. Ama aynı zamanda gerçek aşkların masal kadar eşsiz olmadıklarını biliyordum. Ben sana inandım her şeye rağmen seni seçtim. Ben o hayele öyle sımsıkı tutundum ki daha sıkı tutunmaya çalıştıkça ellerim parçalanmaya başladı , şimdide yüreğim parçalanıyor.

Ellerimi yumruk yapıp öyle sımsıkı sıkmıştımki tırnaklarım kaba etime batıyordu ama acısı yüreğimdeki acıyı bastırmıyordu. Berk'in gözleri ellerime kaydı sonra yeniden gözlerimi buldu.
_Bazen yaşına göre daha olgun olduğunu düşünüyordum. Şimdi farkediyorumki sen küçük bir kız çocuğusun sadece. Korkak kız çocuğu , masallardaki mutlu sonlara inan , gerçeği göremiycek kadar korkak! Hiç düşündün mü peki masallardaki iyiler neden hep kötülüğe mağruz kalıyor , kötü kahramanlar neden hep cezalandırıyor onları kötü bir insana dönüştüren şeyin ne olduğunu anlatılmıyor. İyi kahramanlar gerçekten bu kadar iyi mi ? İyiler herzaman ödüllendirilir , kötüler cezalandırılır , hatta kötü kahramanların bile içinde hâla ölmeyen bir iyilik ve umut vardır.
Ve mutlu son !

KARANLIKTA YÜKSELİŞWhere stories live. Discover now