4⭐

11.2K 326 9
                                    

İyi okumalar :)

DUBAİ....

Meri⭐

Kulağımda vızıldayan müzik çok hafifken birden daha çok şiddetli sese dönüştü. Omzumu biri sarsıyordu , gözlerimi zorlukla araladım. Bir bayan hostes beni uyandırmaya çalışıyordu. Kulaklığımı çıkarıp kadına baktım.

_ Günaydın hanımefendi , uçağımız iniş yaptı lütfen uçaktan inip pasaport kontrollerinden geçin.
dedi.
_ Tamam teşekkür ederim.
dedim.
Uçaktan inip bavulumu elime aldım. Etraf karanlıktı saat 8:30 'du. Telefonumu uçak modundan çıkardım , Maya ve Demir'den çağrı vardı.

Pasaport işlemlerinden geçtikten sonra taksi beklemeye başladım. Onlarla vedalaşmak istememiştim o yüzden havaalanına gelmelerini istemedim. Ama Maya ve Dilara inat edip bana süpriz yapmışlardı. Aralarında Demir'de vardı. Bol göz yaşı döktükten ve göz pınarımızın kuruduğunu düşündükten sonra ayrılıp uçağa bindim.

Daha fazla ağlamamak için kafam dağılsın diye kulaklığımı taktım ve son ses müzik açtım. Zaten cehennemin dibine gidiyordum bari bu son saatleri huzurlu geçiriyim. 3 saatlik uçuşla burdaydım , bana kollarını açmış cehennemde.

Bir taksi durdurup babamın vermiş olduğu adrese gittim. Bana özel daire tutmuştu. Dairem 32.kattaydı. Hey burası Dubai 100 katı geçen binalar var. Burada dünyanın en büyük , en uzun , ihtişamlı, gösterişli , bulutların arasında olan binalar var. 32.kat benim için idealdi. Babamın vermiş olduğu adresi taksi şöförüne verdim.

Burada ya arapça yada ingilizce konuşabilirdiniz. Bu iki dilden birini bilmelisiniz , başka çıkış yolu yok. Adama ingilizceyle kağıtta yazılan adrese götürmesini istedim. Yaklaşık 45 dakikalık yol boyu sonunda o adrese varmıştık.

Kalacağım yer güzeldi. Gösteriş ve para kokuyordu. Babam para konusunda cömertti ama sorumsuzca yapılan harcamalara tahammülü yoktu. Para konusunda eli sıkı biri değildir ama gereksiz harcamalardan hoşlanmıyordu.

Dubai 'ye gelmem için bir şartım olduğunu söylemiştim. Onunla aynı evde kalmayacağımı ve bana ayrı bir daire tutmasını istemiştim , o da beni kırmamıştı. Yorgundum , evin anahtarını apartmandan sorumlu olan resapsiyonda ki adamdan aldım.

Binanın dışında korumalar vardı. Evimin kapısının önüne geldim ve anahtarı deliğe geçirip kapıyı açtım. Kapının hemen yan tarafında komidin vardı , anahtarı orya koydum ve kapıyı kapattım. Işığın anahtarını bulup çevirdim. Vav göz kamaştırıcıydı , çok güzeldi ve temiz.

Bavulumu arkamdan sürükleyip yatak odasına geçtim. Bavulu yatağa çıkartıp içinden toz pembesi renginde iç çamaşırı ve uyuyabileceğim gece mavisi bir gecelik çıkardım. Hemen duşa geçip küvetin içini sıcak suyla doldurdum. Üstümdekilerden hızla kurtulup köpük dolu küvetin içine geçtim.

Bu rahatlatıcıydı küvetin yan tarafında duran yabani orman çiçek aramolı şampuandan biraz elime döküp saçlarımı bolca köpürttüm. Saçlarımı ve vücudumu iyice sabundan arındırdıktan sonra havluyu üzerime sarıp duştan çıktım.

Bavuldan çıkartmış olduğum şeyleri üstüme geçirdim. Bavulu yataktan indirip yatağın başlığının ucuna bıraktım. Maya'ya kısa mesaj çekip , ışığı kapattım ve uykunun derin kollarına kendimi bıraktım. Bavul işini yarın halledecektim.

Hava çok sıcak , rüzgar estiğinde teninize çarapan hava sizi yakıyordu. Üstümde örtü yoktu, klimayı açtım.
Burası tam bir cehennem , akşam biraz serin oluyor sabah şafağın söktüğü ilk saniyede etrafı ateş alıyordu.

KARANLIKTA YÜKSELİŞWhere stories live. Discover now