-7-

120 17 25
                                    

Sabah kalktığımda her yerimde ağrı vardı. Tyler ve Josh da etrafta gözükmüyordu. Okula nasıl gideceğimi bilmiyordum. Sonra aklıma ışınlanma gücüm geldi. Kendimi ışınlamaya çalıştım ama olmuyordu en sonunda biraz daha zorladım ve altıma sıçtım. Ve birden kendimi sınıfın ortasında buldum.
Birden herkesin dikkatini götü boklu ben çektim.

Kıraşım sırasından beri bana masum masum bakıyordu. Belli ki yaptığına pişmandı. Onu sonra affederim de şuan kendi durumum daha beter. Altımda yırtık çoraplar var ve altıma sıçtım. Durum daha ne kadar olabilir ki?

Birden Pete benim fotoğrafımı çekmeye başladı. Koşarak sınıftan çıktım. Bir yandan da ağlıyordum. Herzamanki ağlama yerimi buldum ve bağırarak ağlamaya başladım. Kazan dairesi olduğu için sesim daha çok yankılanıyordu. Birden kendimi iki kolun arasında buldum.

"Kıraşımmm!"diye ağlamaya başladım. Ve ona sımsıkı sarıldım. Ama kokusu farklıydı. Ama daha çekiciydi. Kazan dairesi karanlık olduğu için hiçbir şey göremiyordum.

Ve birden beni öpmeye başladı. Kıraşımdan daha iyi öpüşüyordu. Ayrıldığımızda onu incelemeye başladım ama hemen arkasını döndü. Ve kaçtı! Kalktım ve aramaya başladım ama ayakkabım olmadığı için yavaştım. Bı daha ölsem ışınlanmayacağıma yemin etmiştim.

Heryerde beni öpen gizemli kişiyi aradım. Ya kıraşımsa? Hemen kıraşımın yanına gittim.

"Ya şapşik şey yerim seni" dedim ve yanağına öpücük kondurdum.

"Fzla knuşma ayğını ver" dedi ve bana ayakkabımın tekini ayağıma giydirdi. Kendimi Sindirella gibi hissettim bi an.

"Ay çok tatlısın yha!" dedim. Ve boynuna kollarımı sardım. Kollarımı itti ve bana döndü.

"Rezl olmamk içn yaptm yha sornlu msun?" niye bana bu kadar karşı çıktığına anlam verememiştim. Ve ağlayarak Dallon kankiştomun kollarına gittim.

Dallon kankiştomla bankta sarılarak oturuyorken aklıma beni öpenin Dallon olabileceği geldi. Ve birden kollarımı ondan çektim. Bana garip garip baktı.

"Nldu şmdi birdn? Brşey mi yptım?"

"Bilmiyorum!" diye bağırıp ağlayarak koşmaya başladım. Kendime sığınacak bir kucak bulmalıydım. Tyler ve Josh'un bana ağaçevini açtıklarını hatırladım ve birlikte bankta yemek yiyen ikilinin arasına girdim.

"Slm çocklar!"
Ikisi de yanlızca kafa sallayarak yemeklerine devam ettiler. Bende çok açtım. Tyler'in sandviçinin kenarından böldüm ve tam ağzıma atacakken Josh elimdeki lokmayı havada kaptı.

"Ln şrfsiz Tyler'in ymeğnden sadce bn yiyeblrm!! Dydun mu bni!!" diye bana bağırarak beni kovalamaya başladı. Yine ağlayarak kaçtım.

Kendimi birden sınıfta feminizm hakkında konuşan kızların arasında buldum.

Eyvah konuya girmemeliyim. Konunun içine girersem rezil olurum. Erkekleri savunmamalıyım. Erkekleri savunmamalıyım. Gözlerimi kapadım ve tam o sırada bir ses beni çağırdı.

"Brendon!!" diye bağırdı Hayley bana.

"Efndm yha!" diye coolca cevap verdim.

"Sen bu konuda ne düşünüyorsun. Fikrin bizim için çok önemli!" dedi Hayley, ve beni aşırı zor duruma soktu. Bittim. Kızların arasında kavgalı olduğum Lizzy orospusu da vardı.

"Benceee şey ee-" yapamicam galiba ayyy "Feminizm çok iyi bişeydir. Ve çok güzeldir" öhöhöh kusucam.

"Gördünüz mü onun anti feminist olmadığını söylemiştim." diye kızlara döndü Hayley.

"Ama Lizzy'ye vurmayı düşünmüş oç" diye bana çıkıştı Marina. Bizim sınıftan bile değildi ama her teneffüs bizdeydi. Uyuz oluyorum. Okulun feminist kulübünün başkanı olur kendisi.

"Yha of bn byanlra hr zmn saygılıyımdır."

Birden üçü birden bana ölümcül bakışlar atmaya başladı. Eyvah yanlış birşey dedim kesin. Kahretsin.

"Bayan değil kadın!!!" diye hep beraber bağırdılar ve beni kovalamaya başladılar. Ağlayarak kaçtım. Galiba regl olcam sürekli ağlıyorum. Pardon ben erkektim.

Koşarken birden birşeye çarptım. Ve kollarını bana sardı.

"Kader bizi yeniden birleştirdi" diye fısıldadı ve tam kim olduğuna bakacakken beni öptü. Kim olduğunu gördüm. Ve ağır bir şok geçirdim.

Patrick Stump beni öpmüştü. Hem de iki kezzz!!

Tek İstediği Emo Olmaktı (Brendon Urie's Sad Story)Where stories live. Discover now