$9

440 20 5
                                    

Hope you'll enjoy today's chapter.

Nomi's POV

Právě jsem projížděla instagram na mojí fanpage (p.a. i já mám fp, tak když tak můžete přidat : j.jack.g (: ) a lajkovala jsem všechny příspěvky, když v tom jsem dostala upozornění, že jackj started a live video a já veděla, že tam musím být.

Jen co tam přijdu, Johnson se zrovna dívá do kamery a jen co napíšu 'Ahoj babe' odpoví mi: "Ahoj Naomi" a usměje se do kamery.
Ani nevíte, jak mega šťastná jsem byla. Začala jsem ječet a skákat po pokoji jak naprostej debil. Když se uklidním, jdu zpět k mobilu a dívám se na stream.

Poté, co stream skončí jdu trochu uklidit pokoj, jelikož jsem fakt bordelář.
"Bože, Nom ty jsi fakt hrozná" povzdychnu si a pustím se do úklidu.

Když mám asi po dvou hodinách konečně čistý pokoj, napadne, že bych mohla zajet s Noemi, což je moje nejlepší kamarádka, do centra na nákupy. Dlouho jsme spolu nikde nebyly a já ji celkem zanedbávala, takže ji jdu napsat.

Me: Ahojky nejko, nechceš zajít dneska do centra? Na nákupy, víš ne :D

Než jsem se nadála, už odpovídala. Tady jde vidět její závislost. Odpoví vždy a všude.

Nomii♡: Čauky, klidně :D tak ve 2 u nákupáku?

Me: Fajneee, budu tam! :D tak zatím papaa

Nomii♡: Okay, paa

Jelikož bylo už 12 a já se u toho psaní stačila i najíst, skočím se vysprchovat, nachystat a půjdu.

Po sprše a následným zjištěním, že nestíhám, jsem se rychle oblékla a valila na tramvaj. (p.a. neboli ŠALINA :D )

K nákupáku jsem dorazila dvacet minut po druhé hodině. Noemi mě zabije. Jen co jsem na to pomyslela, už se ke mně hrnula moje rozzuřená kamarádka.
"Můžeš mi vysvětlit kde jsi!?" dívala se na mě s blesky v očích.
"No.." snažila jsem se vymyslet nějakou výmluvu "nějak jsem se ve sprše zamyslela a potom jsem zjistila, že už je půl druhé a tak jsem jen valila na MHD." usmála jsem se na ni jak andílek a doufala, že mě nepropálí pohledem.
"Tohle je naposledy!" Naposledy mě napomenula, poté se na mě usmála a obejmula mě. Když nad tím tak přemýšlím, nemá ta holka krámy? (p.a. Ach bože :DD)

Po asi 3-hodinovém nakupování jsme si šli sednout do Starbucks. Po chvilce popíjení Nom pronesla větu "Bolí mě nohy jako kdybych je rozemlela někde v mlýnku na maso." a já už to nevydržela a kávu, co jsem pila, jsem na ni se smíchem vyprskla a začala se smát, až se na mě začali lidi otáčet. No a ještě ke všemu mám strašně divný smích, takže když se směji zní to jako velryba při páření.

"Proboha, ty jsi se teda ztrapnila" smála se mi pořád moje přítelkyně a já celá rudá jsem se snažila propadnout do země a vyhnout se těm pohledům kolemjdoucích, kteří můj smích slyšeli.
" Noemii, nesměj se mi už, prosííím" ty pohledy lidí byly strašný, proto jsem rychle sklonila hlavu, aby na mě neviděli. To byla ovšem chyba, jelikož jsem do někoho vrazila.
"Oh promiň, moje chyba" začala jsem se omlouvat a když jsem zvedla hlavu, málem jsem dostala infarkt. Přede mnou stál Sammy. Ano, Sammy Wilkinson. Idol všech dívek s tím nejdokonalejším úsměvem.
"To je dobrý" usměje se na mě a nervózně se poškrábe na zátylku. Jestli je on nervózní, tak co jsem potom já? Já jsem z něj úplně hotová. Musím si dát ruce před pusu a zhluboka dýchat, abych nezačala ječet a brečet dohromady.
"Pane bože" vystřelí mi z pusy. On se na mě jen tak dívá a vidím, že zadržuje smích. Já zrudnu a podívám se do země.
"No, co kdybych tě někam pozval? Třeba někam do baru, zavolal bych i pár kamarádům." mrkne na mě a uvnitř mé hlavy začne blikat varovný signál. No moje hlava má pravdu. Pokud říká, že by pozval pár kamarádů, znamená to, že by tam byli i Jackové. Johnson i Gilinsky. Nemůžu tam jít. Prostě ne, i kdybych moc chtěla.
"Umm.. promiň, ale už mám dnes něco domluveného" řeknu a po krátké pauze dodám "ale třeba by to šlo někdy jindy, pokud na sebe znovu narazíme." usměji se na něj.
"Když příště, tak příště. Dáš mi svoje číslo?" mrkne na mě s úsměvem. Jen na něj vykulím oči, protože jsem čekala všechno, jen tohle ne.
"No..Umm.. Tak dobře" řeknu nakonec a nadiktuji mu svoje číslo.
"Díky baby, ještě se ti ozvu" znovu mrkne a odejde.
Pane bože. Chyťte mě někdo. Asi omdlím. Tak tenhle den je poněkud zvláštní. Z mého toku myšlenek mě vyruší až pípnutí mobilu.

Ed♡: Jsi dokonalá zlato, takhle krásnou dívku jsem nikdy neviděl ♡♡
____________
Jsem zpět se 762 slovy ayyy :DDD

Jak jste se měli?

Jinak máme tu novou postavu a tou je Sammy ayee! :DD Jakou jeho písničku máte nejradši? :O Já miluju Where Art Thou spolu s Natem a Ruppem. ♡♡

Hope u liked this chapter, see u soon! xx

Ber^^

Internet Bestie?/ JJ FFKde žijí příběhy. Začni objevovat