8~ Bff's Or More?

33 5 0
                                    

Jeg havde lige sat Stella af og var nu på vej tilbage til de andre, de sov nok stadig så de havde nok ikke engang lagt mærke til at jeg var væk, altså det skulle ikke undre mig vi det var sådan for det er sket før.

jeg var kommer hjem og ganske rigtigt de andre sov stadig så jeg valgte og gøre det samme, så jeg gik op på mit værelse og lagde mig under dynen, den duftede af Stella tanken gjorde mig glad og efter kor til var jeg i drømmeland og drømmede om Stella.

Jeg blev vækket af at der sad 3 drenge på mig og råbte og skreg og endeligt bare opførte sig som nogle vilde aber, typisk.

Vi stod op og kørte sammen henni studiet for og indspille og skrive nogle sange til vores nye album som nok snart kommer ud men vi ved ikke helt hvornår det skal være. Det er gået skide godt idag og vi har været mega produktive så vi er meget stolte over os selv, men lige nu sidder vi endeligt bare over i den sofa vi har i studiet og snakker om livet (okaay det lød meget dybt aha), det var rigtig hyggeligt lige indtil Mikey spurgte "har dig og Stella noget kørende? måske en lille flirt eller noget?" jeg kiggede lettere irriteret over på ham "har dig og Abigail noget kørende?" sagde jeg flabet igen, de andre drenge begyndte og råbe "ååhhhh mikeeeeyyy den gjorde ondt var ahah" men han grinte bare og kiggede tøsefornærmet på os (altså for sjov) "haha sjovt var" sagde han "ja faktisk" svarede vi alle igen "ej men helt ærligt har dig og Stella noget kørende?" spurgte de, "nej det har vi ikke var er bare bff's er der nu noget galt i det?" spurgte jeg dem, de kiggede på hinanden og sendte et blik som jeg ikke forstod "jaja så siger vi det" sagde de, jeg kiggede på klokken shit den var 2.35 og jeg havde lovet Stella og komme og hente hende og hun har fri kl.2.45 og det tager ca.5 -10 min og komme hen til skolen, men vil ikke have hun skal stå ude på parkeringspladsen og vente på at jeg kom, kan nemlig selv huske hvor forfærdeligt det var dengang jeg selv gik der.

Klokken var 2.43 og jeg var lige kommet hen på p-pladsen, eller det vil sige at jeg holdte lidt væk derfra men stadig tæt nok på så jeg kunne se når stella kom ud så jeg kunne nå og tage min solbriller og hættetrøje på så jeg ikke ville bliver opdaget.

Hun kom ud kiggede sig lidt omkring, jeg kørte hen imod hende, hun så mig og begyndt og smile, hun steg ind i bilen vi krammede og så kørte vi ellers bare. vi snakkede om alt mellem himmel og jord lige fra hvordan vores dag havde været til flyvende pingvin-engøjerninger aha.

( Stella's synsvinkel )

Vi tænkte at det kunne være hyggeligt hvis vi tog på en lille tur så vi kørte forbi en en lille sandwich bar og købte to sandwich og noget og drikke der efter kørte vi videre vi havde tænkt os og køre ned til en strand eller det var luke's ide da jeg jo ikke rigtig kender området her, så han fik lov til og bestemme hvor vi tog hen.

Vi havde spist vores mad og snakkede bare om alt muligt ligegyldigt og totalt useriøst, men lige pludselig kiggede Luke meget seriøst på mig og jeg kiggede lidt mere spørgende på ham, han åbnede munden men lukkede den så igen som om han enten havde glemt hvad han skulle sig, ikke turde og sige det eller også skulle han lige tænke sig lidt mere om hvad det nu var han skulle sige, jeg kiggede undrendet på ham men han kiggede bare ned i jorden, og pillede ved et græsstrå der stak op af sandet.

( Luke's synsvinkel )

Jeg skulle til og spørge Stella om hvad vi var men jeg kunne ik jeg var lidt sur på mig selv over det så jeg kiggede ned i jorden, jeg så et græsstrå så det pillede jeg lidt ved.

Jeg havde besluttet mig for at jeg skulle spørge Stella om hvad vi var jeg skulle bare finde den rigtige måde og sige det på, måske skulle jeg bare sige som det er? Ville det ikke være det letteste? Jo det tror jeg, men også det sværeste, ej tag dig lige sammen Luke du kan godt sagde jeg til mig selv.

Jeg kiggede op på Stella hun kiggede på mig med et undrende blik. 

Jeg så op på hende hendes smukke blå øjne skinne som tusinde stjerner, og hendes lyse på havde lidt krøl i sig gjorde hende bare endnu smukkere end hun allerede var i forvejen, vi havde øjenkontakt, jeg åbnede munden og sagde til hende " Stella der er noget jeg bliver nød til og spørge dig om" hun kiggede på mig og smilte lidt usikkert til mig "jaer? hvad så?"

sagde hun lidt usikkert "det er fordi at drengene spurgte mig idag om hvad vi var og det vil jeg faktisk også gerne vide for jeg kan virkelig godt lide dig og håber selvfølgelig at du har det på samme måde" hun kiggede mig i øjnene " jeg har faktisk tænkt på det helt samme og jeg kan virkelig også godt lide dig" sagde hun og kiggede mig kærligt i øjnene vi havde øjenkontakt i noget tid før jeg sagde "jeg har faktisk også noget andet jeg vil spørge dig om"  hun smilede stadig men kiggede spørgende på mig "okay og hvad er det så?" spurgte hun "jo ser de det er fordi jeg tænkte på om du skulle noget på fredag?" spurgte jeg forsigtigt  og næsten hviskede det men det så ud til at hun hørte det "jeg skal ikke noget hvorfor?" spurgte hun "det er fordi jeg tænkte på og du måske havde lyst og kun hvis du har lyst, om du så måske kunne have lyst til og tage med mig ud på fredag?" hun kiggede på mig med et smil på læberne "altså som i en date?" spurgte hun "altså ja det tror jeg da" svarede jeg hende men nåede ikke og snakke færdig før hun afbrød mig "ja ja ja det vil jeg meget gerne" sagde hun meget glad og krammede mig, jeg krammede med, vi trak os fra krammet, jeg kiggede på hende "så henter jeg dig kl. 6.00pm på fredag og husk tag noget pænt på" sagde jeg hun nikkede og smilte til mig og jeg trak hende ind i et kram.








heeej lige pt ligger jeg syg så vil prøve og se om jeg kan få skrevet noget kapitler siden jeg ikke rigtig har andet og lave, og hvis i nu har nogle gode film på netflix er i meget velkommende og skrive dem til mig for jeg kan virkelig ikke finde på noget og se. Men ellers håber jeg i vil blive ved med og læse med og husk og stem det vil gøre mig meget glad

//ikke rettet//

ses<3

When the blue eyes hit youWhere stories live. Discover now