7~ The Other Boys

33 6 0
                                    

Døren gik op og ind kom 3 meget højrøstede drenge, de stoppede op da de så Luke og jeg "hva øh har i to noget kørende som vi ikke ved noget om?" spurgte de Luke rejste sig op og gik hen til de andre for og sige hej, hen undgik spørgsmålet og prøvede og snakke udenom "ej hello vi mener det vi vil gerne vide hvis i har" sagde de lidt mere seriøst jeg sad stadig i sofaen men rejste mig op og "løb" hen op hoppede op på Luke's ryk " nej vi er bare bedsteste venner" svarede jeg og smilte meget stort . De flækkede alle sammen af grin så må åbenbart have set sjovt ud aha men altså var det skam også for Luke var lige ved og vælte da jeg hoppede op, da de andre begyndte og grine begyndte Luke og jeg også og grine og det endte så ud i at Luke faldte med mig på ryggen så jeg lå oven på ham faktisk ligesom første gang vi mødes lidt sjovt ikke nej okay tror bare jeg stopper nu, nå men vi nåede ikke og rejse os op før de andre drenge kom og lagde sig oven på os og det skal lige siges at de var ikke helt lette faktisk veje de rimelig fucking meget så kunne næsten ikke få luft aha tør slet ikke tænke på hvordan Luke så må have det når han jo ligger nederst.

Jeg tror vi havde lagt der i nok 5 minutter før vi rejste os op. Efter vi havde rejst os på gik vi over i sofaerne og valgte en film vi skulle se, da vi havde sat filmen på på ash med nogle dyner, jeg lagde mig ind under dynen til Luke han kiggede ned på mig og smilte til mig og jeg smilte tilbage til ham.

( Luke's synsvinkel )

Stella lå på mit bryst og sov, filmen var færdig så jeg tog hende op i brude stilling og bar hende op på mit værelse og lagde hende i min seng. Jeg gik ud på badeværelset og gjorde mig klar til og gå i seng, da jeg kom ind på værelset igen så jeg at Stella var vågen "ej undskyld vækkede jeg dig?" spurgte jeg jeg havde det lidt dårligt hvis jeg havde gjort det "nej det har du ikke var vågen da du bar mig he op ville bare godt bæres af dig" sagde hun og smilte sødt til mig "aha skulle det være en anden gang, nå men skal vi ikke se og komme i seng?" spurgte jeg "jo det synes jeg lyder som en god ide skal jo også i skole imorgen" sagde hun "ja det skal du jo, hvis det er j'kan jeg godt køre dig i morgen skal først være i studiet kl.11 imorgen så det vil ikke være noget problem" sagde jeg "altså det vil jeg gerne men er du sikker på at det ikke er et problem?" spurgte hun mig "selvfølgelig er det ikke et problem for hvis det var ville jeg jo ikke spørge dig vel, nå men godnat smukke vi skal jo tidligt op imorgen" sagde jeg til hende "ja det er selvfølgelig rigtigt men godnat søde sove godt" sagde hun til mig og lagde sig helt ind til mig så vi lå i ske, hun falder i søvn med det samme. Jeg lå og kiggde på hende jeg tror sku jeg er forelsket i hende men hvad nu hvis hun ikke har det å samme måde hvad skal jeg så gøre? tænkte jeg og faldte i søvn lidt efter.

~ næste dag ~

( Luke's synsvinkel )

Jeg vågnede så at Stella stadig lå og sov, jeg kiggede på klokken og så at den var 7.15 så hun måtte nok heller op for ikke og komme for sent men vil bare heller ikke vække hende for hun ser så fredfyldt og smuk ud når hun sover ikke at hun ikke også gør det når hun er vågen. Men jeg vækkede hende alligevel da hun jo nødig skulle komme for sent, "Stella, Stella du skal op nu ellers kommer du for sent" sagde jeg lige så stille, hun vågnede langsom og så lidt forvirrert ud i et kort øjeblik men smilte så til mig og jeg smilte tilbage. "Hvad er klokken?" spurgte hun, jeg kiggede på min mobil "den er 7.20" svarede jeg "okay" sagde hun og smilte og rejste sig op tog sit tøj og gik ud på badeværelset for og gøre sig klar.

( Stella's synsvinkel )

jeg stod ude på badeværelset og smilte til mig selv ind i spejlet, jeg tænkte på hvor godt jeg havde det nu  efter jeg var flyttet væk fra danmark, væk fra den lille by jeg boede i, væk fra alle problemerne, væk fra alt... og hen til det her hvor alt næsten er perfekt jeg elsker Australien, jeg elsker de folk jeg har mødt her og alle virker så søde og imødekommende noget danskerne godt kunne lære noget af, og jeg tror måske også jeg elsker Luke..

Jeg var blevet færdig ude på badeværelset og var gået ind på luke's værelse men han var der ikke, så jeg gik ned i stuen hvor jeg så ham stå og lave mad, men maden lugtede lidt brændt så jeg gik over til ham og så alt de pandekager som han prøvede og lave hverken var runde eller lysebrune nej de var næsten kuld sorte og mega deforme, jeg fniste lidt da jeg så det. Jeg stod bag Luke så da han hørte mig fnise vendte han sig om og kiggede på mig, vi havde øjenkontakt i noget tid da han lige så stille begyndte og komme tættere på mig, hans læber var ikke engang 1 cm væk fra min han stoppede lidt med og rykke sit hoved tættere på mig, så jeg stillede mig op på tæer så vores læber mødtes i et lidenskabeligt kys, det var nok det mest fantastiske jeg nogensinde havde prøvet, hans varme bløde læber mod mine og han kolde læbepiercing fik mig til og få kuldegysninger, jeg kunne kysse de læber hele dagen lang, lige så stille trak vi os begge fra kysset og kiggede på hinanden. "Jeg kan virkelig godt lide dig Stella" sagde han og kiggede på mig "jeg kan gógså virkelig godt lide dig Luke" sagde jeg og kiggede på ham, han trak mig ind i et kæmpe kram og jeg krammede hurtigt igen. Vi var blevet færdig og skulle til og ud af døren, der undrede mig faktisk lidt at jeg ikke har set nogle af de andre drenge her til morgen, men de sover nok bare længe der er jo også ok nr de jo først har en aftale kl.11 i dag.


heej det er mig igen, vil ikke undskylde hver gang jeg udgiver at kap fordi jeg er rigtig dårlig til og udgive nogle men det er forid altså jeg har fuckigng mange lektier og lige pt ligger jeg syg så jaer det er derfor men jeg håber at i kan lide min ff vis i har nogle ider er i self velkommende til og skrive dem til mig <33 


//ikke rettet// 

When the blue eyes hit youWhere stories live. Discover now