1~His Eyes

95 5 0
                                    

Vi var lige kommet ind i vores nye hus. Vi var flyttet fra København (Danmark) til Sydney (Australien). Det var mega varmt da vi ladende eller det var varmt i forhold til vejret i Danmark.

Min mor og jeg var flyttet til Australien fordi min far lige var skredet og det meste af den lille by som vi boede i kendte historien og stirrede på min mor og jeg hver gang vi gik rundt i byen. Så vi besluttede os for og flytte. Når ja jeg har også en storebror David men han er 19 og jeg er 16 snart 17 så ser ham ikke så meget men han belsluttede sig for og flytte med os til Australien, hvilket jeg er fucking glad for så jeg har nogle andre og snakke med udover min mor. Vi havde lige været rundt i huset og vælge værelser og få hentet alle tingene ude fra flyttevognen, eller der var ikke så mange ting da vi lod det meste blive tilbage i DK, da vi syntes at der var alt for mange minder i tingene. Efter Ca. 2 timer tror jeg var jeg blevet færdig med og pakke ud eller havde jo ikke så mange ting så vi skal lige ud og købe lidt møbler til mit værelse, så det bliver helt perfekt og lige det jeg godt kunne tænke mig da mit gamle værelse ikke lige var noget og prale af det var sådan like lyserødt nogle steder altså ikke fordi at lyserød ikke er en pæn farve den er perfekt men ikke lige noget jeg personligt vil havde på mit værelse. Jeg havde lige hængt min guitar op på min grå væg som jeg ELSKER fucking meget, jeg beslutter mig får og tage min elskede guitar ned fra vægen og begynder så og spille på den ikke fordi at det lyder særligt godt syntes jeg selv, men min familie og venner syntes jeg er god såå det er jeg vel, jeg begyndte og spille og spille say you won't  let go med James Arthur.

I met you in the dark
You lit me up
You made me feel as though
I was enough
We danced the night away
We drank too much
I held your hair back when
You were throwing up

Then you smiled over your shoulder
For a minute I was stone-cold sober
I pulled you closer to my chest
And you asked me to stay over
I said, I already told you
I think that you should get some rest

I knew I loved you then
But you'd never know
'Cause I played it cool when I was scared of letting go
I knew I needed you
But I never showed
But I wanna stay with you
Until we're grey and old
Just say you won't let go
Just say you won't let go

I wake you up with some breakfast in bed
I'll bring you coffee
With a kiss on your head
And I'll take the kids to school
Wave them goodbye
And I'll thank my lucky stars for that night

When you looked over your shoulder
For a minute, I forget that I'm older
I wanna dance with you right now, oh
And you look as beautiful as ever
And I swear that every day you get better
You make me feel this way somehow

I'm so in love with you
And I hope you know
Darling, your love is more than worth its weight in gold
We've come so far my dear
Look how we've grown
And I wanna stay with you
Until we're grey and old
Just say you won't let go
Just say you won't let go

I wanna live with you
Even when we're ghosts
'Cause you were always there for me
When I needed you most

I'm gonna love you 'til
My lungs give out
I promise till death we part
Like in our vows
So I wrote this song for you
Now everybody knows
That it's just you and me
Until we're grey and old
Just say you won't let go
Just say you won't let go

Just say you won't let go
Oh, just say you won't let go

Da jeg lige var blevet færdig kom min mor ind "ville det ikke væren en god ide hvis du måske gik udenfor og måske møder nogle mennesker eller bare kigge lidt rundt i området" Tænkte lidt over det hun sagde, måske var det en god ide, der kunne i vært fald ikke ske noget hvis jeg gik lidt udenfor. Jeg gik ud i gangen, og begyndte og tage tøj overtøj på, da jeg havde gjort det gik jeg ud. Var lige kommet hen til en lille park som bare så mega hyggelig ud, så den måtte jeg jo bare ind i og se om den er lige så hyggelig som den ser ud til og være. Da jeg havde gået der i 1 time tror jeg, begyndte jeg og gå mod udgangen. Var lige kommet ud fra parken og var nu igang med og finde en starbucks da jeg virkelig godt kunne drikke en kop varm kaffe. havde endelig fundet en starbucks og havde lige bestilt en kaffe, mens jeg ventede på min kaffe satte jeg mig hen i en sofa som stod henne ved et vindue. Jeg havde lige fået min kaffe og sad nu bare i sofaen og nød den, da der lige pludselig kom 4 drenge ind, jeg kiggede hurtigt hen på dem og kiggede så til bage i min mobil, da jeg ligepludselig kunne fornemme at der satte sig nogen ved siden og overfor mig, så kiggede op og så at det var de drenge som kom ind lige før. Tænkte ikke over det så kiggede bare ned i min mobil igen da en af drenge lige pludselig begyndte og snakke ved ikke om de snakkede til mig så lyttede ikke rigtig efter kiggede endelig bare ned i min mobil ikke fordi der sker noget særligt på min mobil men syntes bare at det ville være mega akavet hvis jeg kiggede op. Da jeg havde drukket min kaffe færdig skulle jeg lige til og gå da jeg lige pludselig blev trukket ned igen, kiggede tilbage ned i de smukkeste blå øjne som man kunne fare vild i med det sammen, tror ikke jeg har set nogle smukkere øjne end dem jeg kigger ind i lige nu. Vi har nu stået og kiggede hinanden i øjnene i hvad der føles som en halv time men som nok var mere 1-2 minutter, til sidst afbrød jeg øjnekontakten selvom jeg kunne kigge ind i de øjne hele dagen. Da jeg omsider kom til mig selv igen efter øjenkontakten, kunne jeg høre de andre drenge prøvede og holde deres grin inde hvilket ikke gik særlig godt for de var alle helt flade af grin da jeg kiggede rundt på dem hvilket os fik mig til og grine. Da vi var færdige med og grine rejste jeg mig for anden gang men som den mega kloset ting jeg er fladt jeg over et eller andet så jeg landende lige oven på blondi (ham med de fanstiske øjne som man nemt kunne farrevlidt i ). Han grinte lidt og smilte så til mig med det flotteste smil jeg nogensinde har set og den læbepiercing gjorde jo bare det hele meget bedre altså omfg han er LÆKKER!!!!!!




Heii, nå så det her var så første kap af "When the blue eyes hit you"  jeg håber at i kan lig den indtil videre.

Nå men jeg har besluttet mig for og udgive den her bog før end jeg regnede med men nu prøver jeg for og se om det måske kan motivere mig lidt så hvis det nogle gange ikke sker så meget på bogen er det endeten fordi at jeg bare ik har haft tid pga. lektier eller at jeg ik har kunnet finde på noget og skrive om.

og vis i har nogle ider til bogen skal i jo bare skrive til mig så kan jeg lige se på om det er noget som jeg personligt syntes passer inde eller prøve og få det til og passe ind. <3

husk og stem på bogen det vil gøre mig meget glad <3

//ikke rettet//

ses <333

When the blue eyes hit youWhere stories live. Discover now