4 ~ meeting the boys

44 5 0
                                    




(luke's synsvinkel)

Vi var lige gået ud fra starbucks, da Stella stoppede op hvilket førte til og jeg også stoppe op. Jeg kiggede på hende og så hende stå med et spørgende blik. Da hun så sagde "hvaa hva så nu?" Jeg stod og tænkte mig lidt om og kom i tanke om at de andre drenge ik var hjemme lige nu så vi kunne havde huset for os selv. "Altså vi kunne godt tage hjem til mig hvis det er, de andre drenge er ikke hjemme så vi har huset for os selv det meste af dagen tror jeg" Det ligner lidt at hun tænker sig om, men siger så "Ja det kunne da være hyggeligt" og kigger smilende på mig, hvilket også får mig til og smile. Jeg nikker og vi begynder så og gå hjem til mig

(Stella's synsvinkel )

Da han spurgte mig om jeg ville med hjem til ham tvivlede jeg lidt på det indtil han så sagde inden jeg kunne nå og svare ham at de andre drenge ikke var hjemme. Det ville måske blive meget hyggeligt eller det håber jeg for jeg kan virkelig godt lige og være i selskab med luke han kan bare få mig til og smile eller grine af alt og jeg mener ALT ved ik hvordan han gør men får samtidig også og underlig fornemmelse i maven hver gang han smiler eller bare kigger på mig. Hvad er det der sker med mig er jeg ved og få følelser for luke, men det kan jeg jo ikke allerede få har ikke engang været sammen med ham i en dag. Det var blandt andet det som jeg tænkte på imens jeg gik sammen med luke på vej hjem til ham, da vi havde gået i lidt tid kunne jeg mærke at Luke's hånd kom tættere og tættere på min men det gjorde mig nu slet ik noget Hehe. Da han lige skulle til og tage min hånd kom jeg ham i forkøbet og tog hans hånd så vi holdte i hånden hehe jeg er smart var ;)

Ej jk, nå men her går vi så på vej hjem til Luke og de andre drenge som jeg BTW ik ved hvad hedder's hus og holder Luke i hånden. Da vi går hen af gaden er det som om at der er folk som enten kigger sig tilbage og kigger på os eller bare står og stirrer på os hvilket jeg får lidt fucking meget noia på over, men når jeg spørg Luke om han ved hvorfor de gør det svarede han bare neeej det ved jeg ikke eller Nope det mærkeligt ikke. Men det er som om at der er noget han skjuler for mig, men hvorfor vil han ikke fortælle mig det, er det mon noget vigtigt som jeg bare IKKE må vide eller vil han bare ikke fortælle mig det måske er det fordi han tror at det vil ændre noget på vores forhold hvilket jeg ikke vil tro det gør men han siger der vel til mig på et eller andet tidspunkt håber jeg da. Jeg gik i mine egne tanker sammen med Luke da han stoppede op, jeg kiggede på ham, jeg fik øjenkontakt med ham og bum! Jeg var farret vild i han gude smukke mega blå øjne, hvordan gør han, hvordan kan bare få mig til og fare vild i hans øjne. 

Vi har nu været hjemme ved Luke i noget tid og det er pisse hyggeligt og vi snakker om ALT mellem himmel og jord, men lige nu slapper vi endeligt bare af snakker ik så meget jeg lægger lidt op af Luke, stilheden er dejlig ikke akavet overhovedet hvilket er super rart. Vi var lige igang med endnu en fuldstændig ligegyldig samtale da vi blev afbrudt af at der kom nogle hjem, Luke og jeg kiggede hen mod døren for og se hvem der kom, jeg blev lidt overrasket da mit syn mødte 3 drenge høje drenge meget høje drenge. Det var dem som var sammen med Luke da jeg mødte ham på starbucks, de kiggede meget overrasket over på os da de kom ind. tror de havde stået og bare stirrede på Luke og jeg og sendt Luke nogle blikke som jeg ik helt kunne tyde. Der var endeligt ret akavet stemning indtil ham med krøllerne ligeplusse lig rekte sin hånd frem og sagde "Hej jeg hedder ashton det her er Michael sagde"  sagde han og pegede over på ham med det farvede hår "og det her er Michael "  derefter pegede han over på ham som lignede lidt en asiat og altså hans kinder var like fuckinf cute sådan virkelig "og det her er så Calum" efter det afbrød Clum ham "Og nej jeg er ikke asiat" sagde han hvilket fik os til og grine lidt.

(nogle timer senere)

Vi sad i sofaen og snakkede, Michael og Calum spillede fifa så de råbte lidt meget nogle gange aha, det var lidt (meget) komisk og se på da de virkelig levede sig ind i spillet.

Jeg tror måske jeg sad og stenede lidt for lige pludselig kom michael med en eller anden idiotisk kommentar aha "ej okay nu begynder det altså og blive liiidt creepy at hun bare sidder og stirrer på os, hun fantasere sikker om hvor lækre vi og at at hun godt gad og være mega goals kærester med en af os aha" Jeg vågnede op fra min lille "trance" jeg nok var i før michael kom med den kommentar, og skyndte mig og svare ham tilbage dog liiidt flabet aha "narh det ville jo nærmere være et mareridt" sagde jeg selv om alle jo godt ved at det ville være løgn for altså hvem ville ikke være i et mega goals forhold med en af dem like se på dem de er jo ikke grimme faktisk langt fra grimme. Jeg kunne se på mikey at han var en lille smule fornærmet altså for sjov jaer okay de ved hvad jeg mener, nå men han stod med åben mund aha det så lidt komisk ud "luk munden der er fluer ;)" sagde jeg lidt flabet men det hjalp han lukkede munden, og vores samtale fortsatte og vi grinede meget og bestilte  pizza da vi blev sultne.





heeeeej håber i kunne lig kapitlet sorry for og havde været lidt indaktiv men har rimlig mange laktier for så har ikke så meget tid men når jeg har så skriver jeg på livet løs aha

ses <3

//ikke rettet//

When the blue eyes hit youWhere stories live. Discover now