14 rész

418 24 0
                                    

Ez a rész +18as ha nem birod ne olvasd csak a végét

Nehogy azt hidd h csak te kenyesztethetsz engem - egy kis ordogi vigyor jelent meg szaja szelen . Az alkapcsomat kezdte el csokokkal ellepni . A nyakamhoz erve nehol bele harapot es meg szivta .
-Most mar meg vagy jelolve . Mindenki tudni fogja h ki-e vagy . - csokolt szajon . Az ingemmel bibelodott mire sikerult levennie rolam . Vegig mert es kozben az ujait huzta a hasamon . Egy kellemes bizsergetes fogott el engem . Ujra forditottam az allason most en voltam felul o pedig alul . A mellbinojat kezdem el nyalagatni es harabdalni . Mikor vegeztem mind a kettovel a hasara tertem at . Mikor a nadragja peremeig ertem ott elidoztem meg nyaltam es egy kejes nyoges hagyta el a szajat .
-Koo..Kooki ne legy mar ilen lassu . - rivalkodott ram . Lassan lehuztem gatyaja cipzarjat . Annal is lassabam huztam le . Tae ujra forditott az allason . Lekapkodta rolam a nadragomat es vele egyutt huzta a boxeremet is . Nemessegemre fogott , elkezdte fel-le huzni a kis kezet rajta .
- Ahhhh..... Tae ez eszme..letlen jo . - nyogdtem alatta . Egy huncut vigyor jelent meg szajan . Szet tarja labam es az erzekeny combomat kezdi el puszikkal ellepni . Makkomra add egy csokot. Vegig nyal ekessegemen egy melyrol jovo sohalyal jutalmazom meg tettet . Belem hatol nyelvevel es korozgetni kezd . Kihuzodik belolem . Gyorsan forditottam egyet ujra . Szajahoz tettem 3 ujamat amit engedelmesen be is vett a szajaba . Behatoltam addiv is nyelvemel . Mire ugy ereztem h eleg lesz meg o is meg egy utolsot nyalt aztan kiengedte szajabol a kezemet . Felneztem ra a szemei csillogtak a vagytol .
- Mehet szerelmem ? - kerdeztem mire o felve bolintott . Feltoltam elso ujamat mire egy fajdalmas nyuszites hagyta el szajat . Ekkor jottem ra Tae meg szuz .
- Ne agodj ovatos leszek - csokoltam ajkaira lassan feltoltam masodik ujamat es ollozni kezdtem benne . Mire eleg tagnak ereztem betettem harmadik ujamat is . Kihuztam kezemet belole . Ferfiassagomat nyilasahoz vezettem fel neztem ra , bolintott egyett. - Koo....kie gyer....gyerunk mar . Erez.....ni aka....akarlak . - betoltam nemessegemet erre mire felnyuszitett egyet . Szemebol konycseppek gordultek le mit lecsokoltam . Lassan mozogni kezdtem benne . Mire fellokte csipojet , gyorsabban kezdtem mozogni . Egyszer eltalaltam azt a bizonyos pontot hata ivbe feszult .
- Ott suti ott .....- gyorsabban es nagyobakat lokve ugyan azt a pontot talaltam el tobbszor is. Mar ereztem h neki es nekem se kell sok hatra . Meg fogtam ferfiassagat es a mozgasommal egyut mozgattam kezemet rajta . - Kook en mind...jarthhh
- En is ahhh .....- ezutan rogton kezembe elvezet en pdig bele . Radoltem pihegtu k egy kicsit majd kihuzodtam belole . Lemasztam rola betakartuk magunk es elaludtunk . Ekkor jottem ra h ez a szemely a vilagon a legfontosabb szamomra . Lehet azert de attol meg kell ovnom mindenkitol . Foleg attol a nyomorektol . Ezzel a gondolattal aludtam el .

                       The End
Hey embik . Na mint latjatok meg hoztam az uj reszt . A helyes iras meg ezekert nagyon sajnalom . Ezt a reszt gyorsan megszuletem 😂😂😂 . Na de ez lenne az utolso resz . Nagyon szepen koszonom az 1k-t nagyon jol esett . 😍😍😍 Koszonom szepen meg a csillagokat meg a nehany kommentett ezek is segitettek nekem . Bucsuzoul itt van meg egy Vkook-os kep .

 Bucsuzoul itt van meg egy Vkook-os kep

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 07, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Scam.  ^^ befejezett ^^Where stories live. Discover now