7. Rész

348 28 1
                                    

Hétfőn a suliban találkoztam Lisa-val .
- Szia Kookiii . Hogy érzed magad ? Nagyon rég láttalak . Aggódtam érted , és nem csak én . - mondta elpirulva .
-Szia igen jobban vagyok már . Bocsi , hogy nem irtam vissza csak tudod nagyon beteg voltam . - Hát én most egy jó nagyot hazudtam az egyik legkedvesebb barátomnak . Egyáltalán nem voltam már beteg a hétvègén , igaz egy kicsit az voltam . De amúgy egész hétvégén Tae-val voltam . X-box-oztunk,  Animmet néztünk , a kertben fogócskáztunk , és főztem neki . Lisa-val elindultunk felefelè a terembe közben végig beszélgettük az utat . Egyszer egy ismerős hang üti meg a füllemet .
- Ne csináld már Baek !- kaibáltot Chanyeol . Melletem elfutott Baek majd Chan . Megfogtam mind a kettejük kezét és vissza húztam őket . Kérdően bámultam őket vagy 5 percig mire megszólaltam .
- Valaki kezdjen el dalolászni . Mi történt már megint ? - kérdeztem kicsit ingerülten . - Na mi történt ? - ekkor Baek nyitotta ki a száját .
- Cha ... Chan ... Chanyeol . - dadogott össze vissza a kis pöttöm .- Megvédett engem egy felsőstől .- én elvesztettem a fonalat . Kérdően néztem hol az egyikre , hol a másikra .
- És ebben mi a baj ?
- Nem szeretem az erőszakot . Ezt Chanii nagyon jól tudja de még is betörte a felsős orrát .
- Bacon én ez csak érted tettem . Nem szeretem ha beléd kötnek és ha beléd kötnek én így reagálok rá . Mert szeretlek . Ezért ütöttem meg őt . - mondta végén meg fordította őt . Majd odahajolt hozzá és megcsókolta . A törpe rögtön viszonozta . Ahogy néztem őket hiányolni kezdtem Tae-t . Jut eszembe ma még nem is láttam őt . Pedig már csak egy óránk van hátra . Amúgy a Yodaról és a Törpédől annyit kell tudni , hogy az ő kapcsolatuk a "se veled se nélküled" kapcsolat. Chanyeol a saját maga módján mutatja ki az érzelmeit , ami Baekhyun-nak néha tetszik néha nem . Ilyeneken gondolkodtam , amikor még egy ismerős hangot hallom .
- Kookie ! Olyan régóta kerestelek . Hol voltál ? - bombázott meg a kérdéseivel . De időm se volt már rögtön mentünk is . - Gyere velem Kookie ...

Na itt is volnék a kövi részel . Remélem nem csak én vagyok nagy Baekyeol rajongó . 🙂 Ha tetszett ez a rész akkor egy csillagot elfogadok na meg építő kritikát is . Addig is itt egy Baekyeolos kép .

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Scam.  ^^ befejezett ^^Where stories live. Discover now