5 rész

349 34 0
                                    


Sötét volt , nem láttam az arcát tisztán. Kinyitva az ajtót a személy felém közelített. Mikor a fényekben megláttam, hogy ki az nagyot dobbant a szívem . Tae volt az. Kisírt szemmel álmos arccal . Így is nagyon helyes volt. Letérdelt előttem a földön és lehajtotta a fejét.

- Bocsáss meg nekem Kookie . - imádom mikor így hív. - Nem szerettem volna ilyen tolakodó lenni . Csak azt , hittem hogy te ... te is szeretnéd. -sajnálkozott. A szívem olyan hevesen vert , hogy majd kiugrott . Megfogtam a kezét és felhúztam a  földről. A mutató ujjammal felemeltem a fejét , és megcsókoltam . A levegő hiány miatt eltoltam magamtól , hogy a szemébe nézhessek .

-Semmi baj- majd újra egy érzelmes csókba invitáltam őt. A csók végeztével felmentünk a szobámba . Eleinte kínos csönd volt , nem is nézet rám .  Egy nagy sóhaj hagyta el a száját . 

- Bocsáss meg Kookie . Tényleg nem szerettem volna rád erőltetni. - szomorú tekintete a szívembe mart. 

- Jaj Tae hagyjuk . Nem érdekes . Gyere nézünk meg egy filmet.- mutattam a gépemre . Bólintott egyet . A falnak dőlt megfogta a kezem és a mellkasára hajtotta a fejemet . Hallottam szív verését. Mikor mocorogtam felgyorsult ha lenyugodtam akkor lelassult . A keze végig az oldalamon volt , elkezdet simogatni. A szívemet a fülemben éreztem. Mikor vége lett a filmnek felnéztem rá már aludt . Elnéztem egy darabig őt . Kikapcsoltam a laptopot , elraktam , majd az ajtóhoz  és bezártam magunkat . Nem szerettem volna , ha anyu vagy apu ránk nyit . Vissza mentem hozzá . Lefeküdtem mellé ahogy nyúl , hogy átöleljen . Újból mellkasára hajtottam a fejemet majd elaludtunk ...


Sziasztok meghoztam a kövi részt ahogy ígértem . Jó olvasást . És tényleg bocsi az előző részért .És fentre nem engedte berakni a gép így ide rakom ezt .

Scam.  ^^ befejezett ^^Where stories live. Discover now