8 rész

322 31 3
                                    

Tae csak húzott maga után . Azt se tudtam hova mivan . Behúzott ... behúzott egy szertárba . Kérdően néztem rá . Lassan több mint 4 hónapja vagyunk együtt . Eddig tiszteletben tartott azt amire megkértem őt azon a bizonyos estén . De most egy nagyon fura Tae áltelöttem . Közeledni kezdet én meg távolodtam addig míg egy szekrénynek nem mentem neki . Oda jött hozzám a szelrémyre tette a kezét mind a kettőtt . Igaz féltem de tetszett is . Megcsókolt nagy hevességgel . A nyaka körré fűztem kezem ő meg a derekam köré . Egyik keze lejjebb vándorolt megfogva egyik félgömbömet bele markolt . Erre a tettére belenyögtem csókunkba . Felemelt es neki nyomott a szekrénynek . Férfiasságaink találkoztam elválg ajkaitól , füllébe sóhajtottam . Majd hirtelen lettet.
- Bocsáss meg nekem Kookie - mondta megcsókolt újra és elment , félig álva . Elfutott . Engem otthagyva. Haza felé egyedül mentem . Hívtam őt de egyszer se vette fel . Az üzeneteimre meg nem válaszolt . Másnap a suliba menet közben soka bámultak meg . De nem értettem ezért nem foglalkoztam vele . Bent a suliban mindenki össze súgott mögöttem . Az osztályba érve BamBam oda jött hozzám .
-Kookie mi ez ???- kérdezte és oda adta telefonját . Elindult a video a telefonon . Én es Tae volt rajta , ahogy ... ahogy épp megcsókol és én viszonzom . Ez az a video ami tegnap meg történt . Természetesen ő háttal van így nem látszik az arca de engem tisztán ki lehet venni . Meg semmisülten ültem a helyemen .
- Jungkook itt vagy ? Hahoo . Föld hívja Kook-ot - kérdezték tőlem . Hallitam amit mondanak de nem tudtam felfogni , hogy mit . Hihetetlen kiteregetem neki a fajdalmaimat , hogy miért jöttem el a volt sulimból erre ... erre mit csinál ? Természetesen azt ami nekem a legjobban fáj . Ahol már megsértettek párszor . Az osztálytársaimra se nézve a kabátomat megfogva indultam meg az ajtó felè . Tae a folyosón velem szembe jött egy nagy baráti társasággal és jókat nevettek . Mikor elment melletem észre se vett . Hallottam amit mondott .
- ... milyen kis buzi . Hogy nyögdécsel . Figyeljétek .- majd ujra kezdte a videót . Ha ennél megsemmisültebben lehet valaki nagyon sajnálom őt . De szerintem nincs . Haza felé csak rohantam és csak rohantam . Becsapva magam mögött az ajtót majd felszaladtam a szobámbam azt az ajtót is jó erősen becsaptam . Az ágyamra dőlve magzat pózba gubóztam és síratam . A könnyeim csak úgy folytak . Sírtam . Anyuék is haza értek de nem beszéltem velük ezért a bajomag se tudták ...

Na itt is lennék a kövi részel . Remélem tetszik . Jó olvasást . És tudom h szomi de na kell am ilyen is .

Scam.  ^^ befejezett ^^Where stories live. Discover now