Untitled Part 12

290 21 1
                                    

Sziasztok hoztam egy ujabb részt . +16ra sikes redett szóval aki nem bírja ne olvassa el.


Tae pov.

A sulinak vége lett szerencsére most már csak meg kéne keresnem azén kis sütimet . Neki mentem valakinek . Mikor felnéztem , hogy ki lehet az a szemem nagy tányérra nőtt a szemem . Nem másvolt az mint az igazgató fia Heachen . Rossz srácnka tartják őtt . Fűvel fával össze fekszik.

- AAAAAAAAA kit látnak szemeim . Az elmaradt buzi gyermeket .- mondta gúnyosan . Elkezdett közeledni felém . Majd a szekrénynek ütköztem mindkétt kezét a falnak tette .

- Gyere csak velem .- ezzel behúzott egy közeli mosdóba . A falnak lökött majd ugyan úgy megáltunk mint az előbb .Azzal  a különbséggel ,hogy most sokkal közelebb állt hozzám .- Na ide figyelj . Tudom mennyivel tartoztok a sulinak . - Hát igen a szüleimnek nem megy annyira jó . Anyukám könyvtárban dolgozik apukám meg irodista . Lehet h az de nem igaznán láttjuk őt. Nagyon lenézik őt .Mindig mindent neki kell csinálnia .Gomdolkozásomból az ébresztett fel h egyik keze már nem a falon volt ,hanem a derekamat simogatta . - Itt vagy még cicuska ? - kérdezte perverz hangon . Keze egyre tiltotabb helyeken járt . Polóm szegényét markolta meg majd húzta fel .

-Mit szeretnél ?- kérdeztem már másodszorra .

- Ugyan tudod te ezt - ekkor feltűrte polómat . Kezeivel vándor útra kezdtek . A kockáimat korbesimogatta. Nem adtam tettének semmilyen jelet . - NAAAAA tudom ,hogy élvezed . De most a tárgyra térnék .-Keze ekkormár az alhasmat cirógatta . Gatyám korcánár járt mikor folytatta. - Az ajánlatom nem más lenne , mint hogy hogy tudod törleszteni az adóságodat .- szemeim felcsillantak de kár volt .- OOO ezt szeretem . Az ajánlatom válasz . Vagy lefekszel velem és akkor azzal törlesztesz vagy...- itt abba hagyta a mondatott .

- Vagy mi ? - kérdeztem kicsit ingerülten .

- Vagy ... videora veszed ahogy a kis Kookiet megdugod vagy csók csatába hívod. Válasz van rá 2 perced . - Ha le fekszem vele azt lehet nem tudja meg Kookie bár kitudja . De nem akarom veszélyesztetni az itt létét a kis kölyöknek . Így is sokat szenvedett . - Na mi lesz lassan lejár az időd cica .- tudom mitcsinálok .

- Lefekszem veled . De akkor hagyd Kookiet . És nincsen csók . - nézetem mérgesen szemeibe.

- Tudod mit inkább szopj le az jobb lesz .- mondta perverz vigyorral .Nyeltem egy nagyott majd térdre ereszkedtem .Lehúztam a nadrágját és a boxerét . Majd szopni kezdtem őt . Végén nagy kegyesen  az ondóját lengyel tem.

- Szép munka de meg gondoltam magam . Ezzel nem törlesztettél .Ültesd fel a Kicsi Kooksit . - majd ott hagyott . Lesokoltan néztem helyét ez most komoly .

- Sajálom Sütikém .- Ezt az egy mondta tott mondtam majd haza mentem ...



Na hogy tetszett ???  Szerintem egész jó lett . Köszönöm szépen a biztató kommenteket még tegnapról jól esett . És bocsánat a sok kihagyásért . Remélem többé ilyen nem lesz . Na megyek jó olvasást és szép estétmindenkinek . Meg persze hajtá a suliban ! :) 

Scam.  ^^ befejezett ^^Where stories live. Discover now