6 rész

365 32 0
                                    

Másnap reggel még mindig ott feküdt velem . Éreztem ahogy szuszog . Néztem őt egy darabig de megéheztem .  Lementem de már a szüleimet nem találtam otthon . Meg reggeliztem és mire felértem már ébren volt . Adtam neki egy reggeli csókot és lementünk . Ittunk egy kávét . Kávézás közben eszembe jutott , hogy anyuék elutaztak .
- Nem szeretnél itt maradni velem ? - kérdeztem . Az arcán meglepetés jelent meg . Amin jót derültem . - Rendben itt maradhatok . A szüleid nem fogják bánni ? -  A tekintetem hirtel rideg és szomorú lett . Érezte , hogy egy ellég kényes témát talált . - Miért nézel így? Valamivel megbántottalak . - itt tudtam , hogy nem titkolhatom tovább előle .
- Tae be kell , hogy valjak valamit ...- hangom elcsuklott majd sóhajtottam és elkezdtem mesélni neki . - Anyáék már rég tudják , hogy a saját nememhez vonzódok . Azért jöttem az évközepén mert ... mert ez kiderült a másik iskolámban . Minden nap meg vertek vagy megszégyenítettek . A rám öntött levestől a fejem a wc-be dugásig ( ne érsd férre ) minden volt ott . Egyik nap úgy mentem haza , hogy egy vas csővel eltörték a jobb kezem és meg repedt a bokám . Itt döntött úgy apa és anya , hogy kivesznek . Abban a suliban még barátaim sem voltak  . Elitéltek engem mert meleg vagyok . - Tae csak hallgatott és itta a szavaimat . Nekem meg egy könny csepp csordult ki a szememből és szántotta végig az arcom majd az álamnál leesett és a semmibe veszett .
- Jaj ne sírj itt nekem kérlek . Hallod ne sírj kérlek szépen . Egyetlenem hallod . - jött oda hozzám . Átölelt engem és nyomott egy puszit a homlokomra egy csókot . Belőlem meg kitört az összes bánat . Ott álltunk a konyha kellős közepén . Én sírva ő pedig átölelve ...

Sziasztok . Meg érkeztem egy uj részel mint láthatátok . Mivel a gép az előzőnél szarul töltötte fel a részt és a végén nem tette oda a képet amiért agyhalt kaptam . Ezért itt van egy másik kárpótlásul .

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Scam.  ^^ befejezett ^^Where stories live. Discover now