{16}

58 5 11
                                    

Laito si sedne na opěradlo sedačky a pozoruje Shua. "S..S..Shu.." říkám pořád dokola ale Shu se ani nehne.

O chvilku později se proberu a nikde nikoho nevidím, jen vodu co se hýbe v bazénu.
Zvednu se do sedu a rozhlédnu se po hale s bazénem. Zvednu se a odejdu s haly, rozhlížím se kolem sebe. Najednou se předemnou objeví Subaru. "Kde jsi byla?" "já?...jenom..u bazénu", prohlídne si mě od hlavy až k patě. "Ale nevypadáš mokře.." "neplava..jsem v něm..." po chvilce zmizí do tmy. "Co to s ním bylo?..nevypadal vůbec děsivě ani nebezpečně..." prolítne mi v hlavě a dojdu do svého pokoje.

"Yui?.." "ano?.." hned jak to dořeknu skočí po mě Sayuri.
"Kam jsi šla Sayuri?!!" "já?..no do lesa" "proč?.." "utekla jsem..ale Reiji mě našel".
"Ty jsi strašná!!..říkala jsi že nebudeš utíkat beze mě!" "já vím..počkát..to jsem řekla?" Sayuri se mě nechce pustit a drží se mě jako klíště. "Dobrý už mě můžeš pustit" Sayuri se mě pustí a já si sednu na postel.

Sayuri odejde s mého pokoje a vyskočí oknem ven a sedne si na houpačku před domem.
Chvíli jí pozoruju a pak si lehnu na postel, "Eve.." "to se mi jenom zdá on tady není" "Eve.." chci si sednout ale Yuma se objeví nademnou. "Yumo!" "Chyběl jsem ti?" vystrašeně se na něho koukám a nemůžu se ani polknout. "Eve, půjdeš semnou" vezme mě do náruče a vyskočí semnou oknem.
"Pusť ji na zem!" řekne Sayuri která sedína houpačce, "A co když ne?" podívá se na ní s úšklebkem.
"Tak tě na místě zabiju" "a já ji pomůžu" ozve se na stromě, "Ayato" řekne s úsměvem a chci se Yumovi vyškubnout s náruče. "Nikam nejdeš Eve!" chytne mě pevněji a já skoro nemůžu dýchat. "Hned ji pusť Yumo!" řekne Ayato a rozeběhne se k Yumovi. Yuma se ale vyhne a běží semnou do lesa.
Ayato se Sayuri se za námi rozeběhnou a nadbíhají Yumovi.

Pokračování příště...

Sakamaki na dovolenéWhere stories live. Discover now