{4}

225 18 15
                                    

Když se Subaru vzbudil šla jsem už s ním prouzkoumat celé sídlo. Ale když jsme došli až nakonec chodby tak tam žádné dveře se jmény tam nebyly.

"To je zvláštní...přísahám že tady byly dveře se jmény bratrů Mukami," řekla jsem a Subaru se šel podívat dál. Žádné dveře k nalezení, otočily jsme se a šli dolů do haly.

Reiji byl už dávno vzhůru a seděl na židly u stolu společně s Troiem, Leem a Reiem. Nikdo z nich si nás vůbec nevšímal tak jsme šli ven před sídlo.

Ayato, Laito a Shu vyskočily oknem a šli za námi. "Nikdo jako neřekl že se může ven Subaru-kun," zařval na Subarua Ayato. Když jsi mě všiml zavřel pusu.

"Yui už je vzhůru jo?," zeptal se Troi a šel za námi. "Nikdo tě sem nepozval Troii," řekl Laito a upravil si svůj klobouk.

"Tak já už radši půjdu," řekla jsem a spanikařila. Radši jsem se zvedla a šla pryč.
"Yui ty už jdeš?!," zeptal se Ayato a šel za mnou, jako vždycky jsem začala utíkat.

"Kdy se konečně naučí...že upír je rychlejší!," řekl v klidu Ayato a rozeběhl se za mnou. Já jsem se podívala za sebe ale on nikde ale kdyžjsem se podívala před sebe a narazila do Ayata. Zase jsem spadla na zem, jako vždy.

"Bože ty jsi naková chichinashi!...," řekl Ayato, chytl mě za ruku a škubl semnou. Já se postavila a začala panikařit.

"Uklidni se Bitch-chan!," řekl Laito a usmál se... Po tomhle už si nepamatuju nic. Probudila jsem se v pokoji a Subaru zase seděl na okně a díval se na zahradu.

"Sakra!...Yui," řekl nasraně Subaru a já se začala klepat strachy. "Bože můj ty jsi pako...víš že tě Ayato rád nahání po celém objektu kde jsme," řekl Subaru a já si sedla. "Subaru nejsem malá holka!!!."

Pokračování příště...

Sakamaki na dovolenéWhere stories live. Discover now