{10}

169 12 6
                                    

"Já jsem Sayuri," řekla a podívala se na svou pořezanou ruku. "Pěkná ruka že?," řekla jsem jí a chtěla jí dat facku ale ruku mi chytl Subaru. "Subaru-kun...," řekla jsem a dívala se na něj. Subaru se díval zase na mě a pak do pokoje vešel Laito a Asuza.

"Pěkná... práce...," řekl Asuza a sedl si vedle ní. "Jsi krásná když máš nádherné ruce,." Laito ho rychle vyhodil z pokoje a zamkl dveře. "Nechal jsi otevřené okno," řekl Asuza a seděl v okně. "Mazej!," řekl Laito a zavřel okno. "Zapoměl jsi na krb," řekl Asuza a spadl dolů do uhlí.

"Mazej!!!," řekl Subaru když otevíral dveře a pak za ním zamkl. "Asuza je pako," řekla jsem a zaváza jí ránu na ruce. Laito a Subaru pak otevřely dveře a Asuza stál za dveřmi a poslouchal.

Jakmile se otevřely Asuza málem spadl na zem ale Subaru ho vzal za límec a odtáhl ho pryč, " berem si ho sebou holky," řekl Laito a zavřely dveře. Jenom jsme poslouchaly jak Asuza řve ale nás to moc nezajímalo.

Chvíli jsme mlčky seděli a koukali se do země. "Děkuju moc holky že jste mě sem vzali, co bych si bez vás počala" kvíkla Sayuri.
"To nic není" odpvěděla jsem. "Holky podle mě by jsme se mohli víc poznat ne? vyprávějte mi něco o sobě, Akemi půjdeš první ?"

"Mám mladší sestru. Jmenuje se Asami. Jako malá jsem byla často odsuzovaná a osamělá. Matka do mně dávala všechno úsilí v učení.
Nikdy jsem kamarády neměla. Nevím jestli to bylo pro to že jsem byla a jsem aristokrat nebo že jsem byla jiná. Když mě někdo štve buď si ho nevšímám nebo mu jednu vrazim. Když jsem byla v pubertě, začala jsem všem ubližovat. Bylo to horší a horší. Buˇjsembyla zamčená v pokoji pod zámkem nebo ve sklepě. Nikdo nevěděl co se mnou dělat tak mě poslali sem, co nejdál od nich. Ale já si dala slib že je najdu a ...." zlomil se jí hlas. Celá se klepala. Vzdala to a vyběhla z pokoje.

Akemi

Když jsem jim vyprávěla moje utrpení, sálo to ze mě krev. Nechtěla jsem jim ublížit, takže jsem vyběhla pryč.
Běžela jsem na zahradu, kde jsem si myslela že nikdo není. Ale i upíři se mýlí. Ten pach jsem už cítila.

Pokračování příště...
Děkuji za vote, komenty, že jste si to vůbec přečetli a za spolupráci s Akemi23Sakamaki.
Tato kapitola byla napsána společně s Akemi a já ji děkuju, bez ní bych tuto kapitolu nevidala.

Sakamaki na dovolenéWhere stories live. Discover now