{6}

193 14 5
                                    

Když se kluci představily, bylo všechno v pořádku. Posadily se k nám ale než si stačily sednout tak ze postavily a uklinily. "Dobrý den sire," řekli společně a já s Reijim se otočily.

Reiji si stoupl a hned z něj vypadlo, "co tady chcete?" řekl a já se na ně dívala. Reiji se na toho upíra díval opovrhovaně a v tu chvíli doletěl dolů Ayato s ostatními.

"Co tady chceš!!!?," zeptal se nasraně a díval se na toho upíra. "Když jsme byly malý tak jsi námi opovrhoval a matka se snažila aby byl ze mě lord, nepovedlo se a mi jí kvůli tobě zabily... tak co tady ještě chceš!!?," zeptal se Ayato a Laito si upravil klobouk...

"No nic tak vyrazíme!," řekl Shu a Kanato ho následoval spolu se Subaruem a Laitem. Ayato, Laito a Reiji tam se mnou zůstaly a čekaly až půjdu též.

Když jsem se zvedla, ten upír se objevil vedle mě, já se lekla a málem si znovu sedla. Reiji mě ale podepřel a já se normálně postavila.

"Tak tobě nestačí strašit nás ale musíš strašit i Yui, ty jsi ale otec!..." Řekl Ayato a jak jsme byly na odchodu tak po mě hodil bundu. Než na mě spadla tak ji chytil Troi a podal mi ji a já mu poděkovala. Pak než jsme odešli Ayato zařval na toho upíra ještě toto "mi tady nikoho jako KarlaHeinze Sakamakiho nepotřebujeme!!!," řekl a třískl dveřmi.

Pokračování příště...

Ps: omlouv se že je tato část kratší ale mě tlačí čas a nemám čas na psaní... ještě nednou se omlouvám.
Děkuji za pochopení :3

Sakamaki na dovolenéWhere stories live. Discover now