{8}

175 15 20
                                    

Já se otočila zpět a Akemi zářily oči. "Tý jsi taky upír Akemi?," zeptala jsem se a ona otevřela pusu a řekla.

"Myslíš že jsou falešné?, si sáhni," řekla a já si sáhla na její zuby.

"Ayato?," "co je Reiji?!" "kde je Yui?," zeptal se Reiji a Shu s Asuzou šli do domu vedle nich. Jakmile byly ve vnitř všimly si že sahám jedné upírce na zuby. "Yui!," řekl Asuza a strhl ji stranou a Shu se začal prát s Akemi.

Ale to asi neměl dělat protože Akemi uměla box. Shu dostal pořádnou na kládačku až do doby dokud se do toho nevložil Asuza.

Asuza ji pořezal ruku nožem a já rychle přiběhla k Akemi. "Nic nechápete nic tak se do toho nestarejte," řekla jsem když jsem jí vázala ruku látkou se svetru.

"Musíme zastavit krvácení, i když jsi upír tak ti to utáhnu pořádně abych to zastavila." Řekla jsem a postavila jsem ji. "Shu otevři dveře!," řekla jsem nahlas a ostatní venku se přestaly prát.

"Jste jako malý spratci kteří se nedokážou podělit o sladkost," řekla Yui když šla zpátky do sídla se Shuem, Asuzou a Akemi. Subaru, Ayato, Kanato, Reiji i Ruki šli po chvilce taky.

Když jsme došli do sídla tak jsem jí ránu vyčitila a zašila.
Náhle někdo zaťukal na dveře, šla jsem otevřít a stála tam dívka celá promočená.
"Nemohla bych u vás přenocovat?," zeptaal se a omdlela na schodišti.

Pokračování příště...
Doufám že se vám tato kapitola líbila, budu ráda za komenty, vote a že jste si to vůbec přečetli... Tato kapitola byla taky krátká protože nestíhám jít a časem *3

Sakamaki na dovolenéWhere stories live. Discover now