10.Zašto Baš Ja?

207 6 0
                                    

« Hahaha zašto se šališ sa mnom? »Počela se smijati ali izgleda da je to samo njoj bilo smiješno. Svi smo je gledali zbunjeno. Lucasovi su roditelji na tren pogledali u mene a onda opet u nju. Doslovno se moglo vidjeti kako im upitnici lete nad glavom, potpuno se suosjećam s njim. Lucas ju je gledao u oči, ali se nikako nije mogao sjetiti tko je zapravo ona. Potpuno je siguran da ju je već negdje sreo, ali izgleda kako nije bila toliko bitna da bi zauzela mjesto u njegovu sjećanju.

« Zašto šutiš? Zar stvarno ne znaš tko sam ja?? 😈 Ne mogu vjerovati, ti svinjo jedna... Kako si me već mogao zamijeniti s ovom glupačom???  » počela se derati i dala bih se kladiti da ju je već pola bolnice čulo. Lucas se odmaknuo od mene, bio je ljut.

« Kako se usuđuješ doći ovamo i vrijeđati moju ženu???  » da dobro ste čuli, rekao je ženu. Ni meni taj dio nije bio jasan. Gledao ju je sa velikim bijesom kao da će svakog trenutka skočiti na nju i udaviti je. Približila mi se.

« Hahaha vidiš da imam svako pravo da budem ovdje i vrijeđam je baš ako to ja želim, neće meni govoriti što ja mogu a što ne, čovjek koji se ne sjeća ni moga imena » tu je zastala i pogledala u njegove oči. Vjerujte da je mogla ubijati pogledom mislim kako bismo svi već bili mrtvi, a pogotovo ja. Čak je i Lucas koji je bio potpuno koncentriran i spreman da je obori na pod (eh baš tako, htio se potući sa ženom) postao zaokupljen onim što je upravo rekla. Ponovno je počeo razmišljati tko je ona i što hoće ali se nije mogao dosjetiti.

« Jesi li se sad sjetio?  »

« Hoćeš iskreno  »

« Daa » pogledala ga je sa nekom nadom. Upalila se neka iskra u njezinim očima, primijetila sam da svoje poglede svraća na njegovo tijelo. Ne znam zašto ali me to počelo živcirati i htjela sam joj opaliti šamar. A onda je Lucas primjeti da je gledam s nekim skrivenim bijesom pa je nastavio.

« Pa srećo moja naravno da se sjećam  » skoro je skočila od sreće, a ja sam ga samo pogledala sa nekim pogledom koji se baš i ne može opisati. Bila je to mješavina neke tuge koju je prekrivala ljutnja, a pomalo se stvarala i zbunjenost. Ne samo da je zbunio mene, nego je zbunio i svoje roditelje koji su još uvijek stajali sa strane. Primijetila sam kako je njegova majka sjela u fotelju kraj prozora. A ona mu je kurva skočila u zagrljaj. Iako sam ga mrzila zbog svega što je napravio zaboljelo me kod srca. Okrenula sam se prema njoj i opalila joj takav šamar da je skoro zviznula na pod, da Lucas nije bio kraj nje vjerojatno i bi. Samo sam se okrenula i otrčala van, niz hodnik te sam brzo ušla u dizalo i pritisnula gumb za najviši kat. Nisam se mislila baciti s vrha, nisam bila baš u tolikoj depri, samo sam željela biti sama a znala sam kako me tamo nitko neće pronaći.

Za to vrijeme u sobi

« Uff napokon je otišla, ta mala fufa, kako je uopće mogla dirati nešto što je moje?  » a onda mu je prišla sasvim blizu i šapnula.
« Još samo da izbacimo ove klipane koji tu sjede i biti ćemo sami, sigurna sam kako bi i ti to htio.  » u očima joj se ponovno pojavila ona iskra, željela je dirati njegovo tijelo.

« Žalim, ali ništa od toga. Hahaha jbg sada sam se malo našalio sa tobom, a sad je vrijeme da odeš »

« Ma zašto se opet tako okrutno šališ sa mnom, haa bubice??  » počela se smijati, ali je ubrzo shvatila kako je on ozbiljan.

« Ja se ne šalim i ozbiljno ti govorim da napustiš ovu zgradu ako ne želiš još problema. Ja ne znam tko si ti i zašto si došla ovamo. Posve sam siguran kako sam te vidio negdje ali očito nisi bila vrijedna toga da ostaneš u mome sjećanju. A sada je vrijeme da nađem svoju pravu curu.  »

« Isuse ne mogu vjerovati kakav si ti idioti. Ne znaš tko sam ja? E pa je osvježiti ću ti malo pamćenje (ošamarila ga je), ja sam ona djevojka sa kojom si spavao prije par tjedana. Častio si me s nekoliko pića, a onda si me odveo doma,. Jesi li se sada sjetio? Pa naravno da nisi, bio si pijan, obećao si kako ćeš biti sa mnom, a onda si me izbacio iz kuće. Ne mogu naći riječ kojom bih te opisala. I samo da znaš moje je ime Sara.  »iz jurila je van zalupivši vratim što je jača mogla. U glavi su mu odzvanjale riječi koje ja maloprije rekla. Počeo je plakati, ali ne zbog nje već zbog Aslinn. Razmišljao je o tome kako ju je prevario, ali Aslinn još tada nije ni znala da on postoji. On je u svojoj glavi oduvijek bio sa Aslinn pa su mu ove riječi teško pale. Boljelo ga je oko srca. Kako je to uopće mogao napraviti? Na to pitanje nažalost nije pronašao odgovor. Izašao je van kako bi pronašao Aslinn, ostaveći zbunjene i šokirane roditelje iza sebe. Gledao je u pod pa nije ni primijetio kako mu se netko približava i iii PAFF, sudarili su se. Podignuo je pogled i ugledao Aslinn kako nekako nezainteresirano gleda u njega.

« Oprosti mi molim te, ne znam tko je ona. Nisam to želio učiniti kunem se, volim te više od svega.  » jedva je dolazio do daha. Zagrlio ju je, nije mogla razumjeti što ga je dovelo do ovakvog stanja, ali je bila uvjerena kako ima neke veze sa onom curom.

« Pa što ti je » tek se sada sjetio kako ona ništa ne zna te zašuti i uspravi se.

« Ništa  » gledala ga je u oči, zna da laže. Nije ga previše poznavala, ali jednostavno je imala dar da skuži kad je netko laže.

« Hoćeš li izaći sa mnom malo na zrak?  » očekivalo je kako će reći ne, ali se ipak dogodilo neko čudo.

« Hoću » nasmiješio se, te ju je uhvatio za ruku i povukao za sobom. Pomalo su izgledi smiješno kada su tako hodali zajedno. Ona je zaostajala za njime. On je strgao desnu, a ona pak lijevu ruku. Sjeli su na jednu od klupica koje su se nalazile u parku pred bolnicom. Zagledala se u njega....

« Mogu li te nešto pitati?  » okrenuo se prema njoj iznenađen što ga to pita.

« Pa naravno »

Zagledala se u njega svojim krupnim smeđim očima. Nekoliko je trenutaka šutjela razmišljajući, a onda je postavila pitanje koje je on dugo isčekivao.....

«Zašto si me oteo? Zašto baš ja? 😦 »

(Ne) postoji ljubav Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt