13| Regrets

1K 57 8
                                    

13.

~Amelia~

"Si iti voi demonstra asta chiar acum." a soptit in urechea mea si ochii mei s-au marit.

Ce avea de gand sa faca? Eram speriata si mai ales acum ca era beat. Nu stiam de ce era capabil sa faca.

"H-Harry, esti b-beat." m-am balbait, punandu-mi palmele pe pieptul lui, impingandu-l usor in timp ce el mi-a apucat bratele cu mainile sale, chicotind.

"Sunt foarte bine, iubire." a spus tragandu-ma spre el, corpul lui fiind foarte aproape de al meu. Una din mainile sale mi-a parasit bratul asezandu-se pe spatele meu, iar cealalta imi strangea acum bratul cu mai multa putere. Se uita in jos la mine cu ochii sai verzi plini de dorina in timp ce am inghititn in sec.

"C-ce faci? Te r-rog, lasa-ma in pace." i-am spus cu o voce mica in timp ce s-a adus fata mai aproape de a mea, nasurile noastre aproape atingandu-se.

"Iti arat ca sunt mai bun decat Louis. O sa adori asta ,iti promit." a spus ranjind. Asta a fost de ajuns pentru mine. Cu toata forta pe care o avem l-am pleznit cu mana libera. Capul lui s-a intors putin spre stanga, cu ochii inchisi. Si-a inclestat maxiarul deschiozandu-si ochii, privindu-ma intens. "Nu ar fi trebuit sa faci asta." a spus printre dinti, cu ochii de o nuanta de verde mai inchis. 

Am inceput sa tremur. Eram foarte nervoasa si speriata. Am incercat sa fug, dar m-a pucat de tricou si m-a trans inapoi, facandu-ma sa scot un mic strigat. A caltinat din cap dezaprobator in timp ce mi-a prins din nou incheietura.

"M-ma ranesti." i-am spus, lacrimile foarmandu-se in ochii mei."

"Asta ar putea fi mult mai usor daca nu ai fi asa de incapatanata." a spus aruncandu-ma pe pat. Se uita la mine, muscandu-si buza de jos inainte sa se tarasca deasupra mea.

"Fir-ar sa fie, te doresc atat de rau." a gemut si mi-a impins parul de pe fata, mangaindu-mi obrazul cu spatele mainii, facandu-ma sa tremur.

"H-Harry, te rog." i-am spus,  vocea mea tremurand in timp ce lacrimile imi cadeau din colturile ochilor.

"Shh, iubire, nu plange." a spus, plasand un sarut in coltul buzelor mele. Am incercat sa-l imping.

"Nu, t-te rog." am strigat.

El nu a spus nimic. A continuat cu ceea ce facea, lasand saruturi si semne pe gatul meu.

Apoi si-a presat buzele de ale mele.

Incercam cu disperare sa ies din stransaoare lui, dar nu avea nic un rost. In timp ce isi misca soldurile pe mine, am putut sa simt erectia care era presata de coapsa mea, facandu-ma sa ma panichez.

"Saruta-ma inapoi." a ordonat.

"Nu." am spus.

"Deci cand el te saruta, il saruti inapoi, dar acum nu o faci?" a spus, devenind si mai nervos.

"Nu am-"

M-a oprit.

"Taci dracu' din gura." a strigat, scotand utitul sau mic din buzunar. A plasat cutitul pe bratul meu si m-a privit furios.

"Daca nu iti place calea buna, putem sa mergem pe calea rea." a spus, sarutandu-ma din nou, dar nu i-am raspuns. Nu-i voi da placerea.

"Bine." a spus impotriva buzelor mele inainte sa preseze cutitul pe pielea mea, tragand o line subtire, la fel cum a facut si cu obrazul meu, pana cand a ajuns la cot. Am lasat un strigat si mi-am incohi ochii, mai multe lacrimi cazand pe fata mea.

Cand mi-am deschis ochii, ceva mi-a atras atentia si mi-a dat o idee. Pe noptiera de langa pat se afla o vaza mare si goala pe care niciodata nu i-am inteles rostul acolo. Poate il pot lovi cu ea.

Captive » h.s. (Traducere)Where stories live. Discover now