9| Louis

2.3K 168 20
                                    

9.

~Harry~

Odata ce am fost complet imbracat, am mers in camera de zi, unde Louis statea asteptandu-ma. Cum naiba a gasit unde locuiesc? Am sperat ca nu va afla despre Amelia. Louis si cu mine am fost cei mai buni prieteni, dar din cauza unui eveniment care a avut loc in urma cu trei ani, nu am mai fost atat de apropiati. El a sustinut ca m-a iertat, dar nu am fost sigur daca sa-l cred sau nu. De un lucru care sunt sigur este, atunci cand Louis vrea razbunare, ar face asta cu orice pret.

"Vad ca lovitura lui Leonard a lasat un semn destul de mare si rau aici," a spus, razand. Deja incepe sa se comporte ca un idiot.

"Cum ai gasit locul unde locuiesc, Louis?" l-am intrebat, simtindu-ma iritat de comportamentul sau. Un ranjet a aparaut pe fata lui si s-a ridicat in picioare, punand mana pe umarul meu.

"Stii Harry ca eu sunt cal mai bun cu aceste lucruri, nu-ti amintesti?" m-a intrebat, evident referidnu-se la operatiunile noastre trecute.

"Bine, dar ce vrei? De ce ai venit?" l-am intrebat, dandu-i mana la o parte. A clatinat din cap si s-a dus la frigider, deschizandu-l si luand o cutie de bere. A deschis-o si a luat o inghititura inainte sa vina inapoi si sa sara pe canapea.

"Relaxeaza-te amice. Daca cineva nu te-ar cunoaste, ar crede ca ma urasti." a spus, punandu-si picioarele pe masa de cafea.

"Uite Louis, am lucruri de facut, asa ca spune-mi de ce dracu' ai venit aici!" am strigat si el s-a ridicat. O incruntatura a aparut pe fata lui apoi si-a mijit ochii la mine.

"Te comporti diferit, Harry. Sunt sigur ca ascunzi ceva de noi." a spus, ridicandu-se in picioare.

"Esti dracului nebun?! Esti paranoic, Louis." am spus.

Minciuni.

"Nu am intrebat asta ieri pentru ca aveam afaceri de facut, dar daca cest lucru pe care il ascunzi de noi ne poate distruge planurile, e datoria mea sa am grija de asta." a spus cu o fata serioasa, ridicand vocea putin.

"Nu as face nimic care ne-ar putea face rau; sunt si eu in grup. Louis, vreau banii la fel de nult ca si tine." am spus, aratand cu degetul spre el.

"In regula atunci; cum zici tu...Dar, daca gasesc ceva esti mort." a spus, intorcandu-se sa plece. Dar, din pacate, spre ghinionul meu, un sunet ciudat s-a auzit, care a venit din camera lui Amelia. Este chiar atat de al naibii de proasta? Data viitoare, trebuie sa-mi amintesc sa o leg.

"Ce a fost asta?" Louis a intrebat, intorcandu-si capul sa se uite la mine. A ridicat o spranceana si s-a apropiat de usa care ducea in camera lui Amelia.

"Cine este aici?" a intrebat si atunci, idioata aia mica a tipat.

"Te rog, ajuta-ma sa ies de aici!" vocea lui Amelia s-a auzit din spatele usii si un ranjet a aparut pe fata lui Louis.

"Deci nimic, Harry." a spus clatinand din cap in dezaprobare la mine."Deschide usa asta nenorocita Harry!" a ordonat, dar nu m-am miscat. Nu eram speriat, mai ales de Louis. As putea sa-l bat mar, daca as vrea. Nu nu am vrut sa fac ceea ce mi-a spus.

"Cred ca nu m-ai auzit bine, Harry. Deschide usa sau ii voi spune totul lui Leonard, si sunt sigur ca stii cat de agresiv devine cand e furios. Stiu ca nu vrei sa fie la fel ca ultima data. Sunt sigur ca inca mai ai acele cicatrici pe spate de la ceea ce s-a intamplat in urma cu trei ani." a spus, facand un pas mai aproape de mine. M-am uitat la el furios, dar nu am spus nimic. Am facut un spre usa si am deschuiat-o, lasandu-l pe Louis sa intre inauntru.

"Uite ce creatura frumoasa avem aici." a spus, coltul buzelor sale ridicandu-se in sus.

Asta nu este bine.

Captive » h.s. (Traducere)Where stories live. Discover now