4| The Key

3.8K 340 15
                                    

4.

~Amelia~

Cand m-am trezit Harry nu venise inca. Eram singura blocata in acel loc stupid si idiotul nici macar nu s-a gandit sa imi dea niste apa si mancare inainte sa plece. Am inceput sa ma plimb prin camera goala, cand ochii mei au cazut pe dulapul din colt si curiozitatea a laut ce-i mai bu ndin mine. M-am decis sa  merg si sa-l dechid. Am vrut sa vad ce este inauntru, dar cand am incercat, nu s-a deschis; era blocat. Am oftat, mergand inapoi la pat asezandu-ma pe el. Cat timp voi sta aici? Am de gand sa ies de aici moarta sau vie? Asta erau intrebarile care imi treceau prin minte si m-au facut sa plang din nou. Am de gand sa-i mai vad din nou pe fratele meu mai mic, Mike, sau pe Ana? Imi lipsesc asa de mult. Lipsesc de aprope doua zile; trebuie sa fi observat. Au anuntat politia? Sper ca da. Nu pot sta aici prea mult.

Cand am tras perana mai aproape de corpul meu, ceva a cazut pe pamant facand un zgomot mic. M-am ridicat si m-am uitat in jos, vazand o cheie de argint pe podea. 

Ar putea fi?

Am mers spre dulap si am pus cheia in broasca rasucind-o spre dreapta. Am auzit un clic, asta insemnand ca s-a deschis. Ar trebui sa o fac? 

El nu va sti niciodata Amelia, si il vei inchide dupa constiinta mi-a spus.

Am pus mana pe usa si am deschis-o. In interior erau haine si o valiza mare. Ce ar putea fi in interiorul ei? El nu ar inchuia usa daca nu ar fi asa de importanta, nu? M-am uitat la usa sa fiu sigura ca nu a venit inca si am luat valiza in maini.  Am tras-o cu toata puterea pe care am avut-o,asezand-o pe podea. Ei bine, este foarte grea.

M-am uitat la ea, nesigura daca ar trebui sa o deschis. Cand mi-am intins mainile sa o ating, am auzit zgomote din spatele usii. Harry s-a intors. 

Am pus repede valiza inapoi si am inchuiat usa, ca si cum nu a fost deschisa niciodata. Dar cand am incercat sa ascund cheia din nou, usa s-a deschis si a aparu Harry. Am pus cheia in buzunarul din spate blugilor fara ca el sa observe si am ramas in picioare in timp ce Harry intra in camera.

"Ti-a fost dor de mine?" a intrebat facandu-mi cu ochiul.

 Ce nesimtit e. Am decis sa nu rapsund la intrebare pentru binele meu.

"I-imi este foame." i-am spus cu o voce joasa in timp ce am privit in jos.

"Da, ma gandeam. Vino cu mine." a spus si cand m-am miscat, sunetul a ceva lovind podeaua s-a auzit. 

La naiba! 

Cheia a iesit din buzunarul meu.Panicata, m-am uitat in jur apoi la Harry  care avea o incruntatura pe fata.

"Ce a fost asta?" a intrebat, uitandu-se la mine intens. 

Ce sa spun acum? 

Minte Amelia, mine, vocea interioara mi-a spus.

"N-nimic." am spus tremurand de frica.

S-a uita la podea, si privirea lui a cazut pe cheia care era langa pantofii mei. S-a aplecat si a luat-o. Cand s-a uitat la dulapul din saptele meu, fata lui s-a facut rosie de furie.

"Unde ai gasit asta?" a strigat in fata mea si nu am indraznit sa ma uit in ochii lui.

"Cand vorbesc cu tine, raspunzi!" a strigat din nou. 

Am inghitit in sec.

"A-a fost sub p-perna." am reusit sa spun.

"L-ai deschis?" a intrebat, un pic mai calm de data asta.

"Nu." am soptit, uitandu-ma in sus la el pentru ca e mai inalt ca mine.

"Nu stiu ce voi face cu tine." a spus, luand o suvita din parul meu lung si negru, dand-o dupa ureche.

"Dar jur, daca faci ceva stupid ,te omor." a spus printre dinti in timp ce ochii lui verzi nu au rupt contactul cu cei albastri ai mei. Am dat din cap si m-a prins de brat, tragandu-ma afara din camera.





Captive » h.s. (Traducere)Onde histórias criam vida. Descubra agora