Capitolul 160.

8.6K 308 67
                                    

Harry's POV.

I se face pielea de găină când degetele mele coboară în jos pe brațele ei, știu că e rece, dar vreau să cred că fiorii îi apar din cauza mea.

Degetele mele se înfășoară mai strâns în jurul brațelor ei atunci când ea se așează în poala mea, trăgându-și șoldurile mai în jos și dându-mi tot ce am nevoie. N-am vrut niciodată pe cineva atât de mult, atât de des. Da, le-am tras-o multor fete, dar a fost doar de plăcere, pentru a mă lăuda, dar niciodată să fiu așa de aproape, cum e cu Tess. Cu ea, totul e despre senzație, cum i se face pielea de găină la atingerea mea și cum se plânge că din cauza asta trebuie să se epileze mai des, iar eu de obicei îmi dau ochii peste cap, chiar dacă e amuzant, felul în care scâncește când îi iau buza între dinți și cum sună când îi dau drumul și, cel mai important, faptul că facem ceva ce numai ei îi pot spune. Nimeni nu a fost sau va fi așa de aproape de mine în felul ăsta, ci numai ea. 

Degetele ei mici trec la capsele sutienului ca să-l deschidă, iar eu îi sug pielea chiar deasupra cupei sutienului ei, dar o opresc. 

”Nu avem prea mult timp.” Îi reamintesc, iar ea își țuguiește buzele, făcându-mă s-o vreau și mai mult. 

”Atunci, grăbește-te și dezbracă-te.” Șoptește.

Îmi place modul în care devine din ce în ce mai confortabilă cu mine pe timp ce zilele trec. 

”Știi că nu trebuie s-o spui de două ori.” Am remarcat, punându-mi mâinile pe șoldurile ei și așezând-o pe spațiul liber de pe canapea. 

Îmi dau jos doar pantalonii scurți și boxerii înainte să îi zic să și-i dea și ea jos, în timp ce iau un prezervativ din portofelul de pe masă. Pantalonii îi alunecă pe picioare, nenorociții ăia de pantaloni. Niciodată, în toți cei douăzeci de ani de viață, n-am văzut ceva atât de sexy. N-am nicio idee despre ce ar putea fi cu ei, poate felul în care stau pe ea, arătându-i fiecare formă posibilă, sau poate că-i pot admira fundul foarte bine prin ei, dar oricum, îi ador al naibii de mult și am să-i zic să-i poarte mereu prin casă. 

”Chiar trebuie să folosești anticoncepționale, nu mai vreau să folosesc asta niciodată.” Mă plâng și ea dă din cap,  uitându-se degetele mele cum rulează prezervativul. 

Vorbesc serios și am să-i amintesc asta mâine dimineață.

Tessa mă surprinde, trăgându-mă de braț, într-o încercare de a mă forța să stau întins pe perna de lângă ea. 

”Ce?” Întreb, înțelegând ce vrea să facă, dar vreau s-o aud pe ea spunând-o. 

Îmi place inocența pe care încă o deține, dar e mult mai perversă acum decât a fost vreodată, trebuie să recunosc, o altă trăsătură care numai eu o știu. 

Se uită urât la mine, așa că decid să nu fiu ironic și să stau jos, iar ea se așează imediat peste mine, înfingându-mi degetele în părul ei și lipindu-mi buzele de ale ei. 

Am înghițit gemetele și țipetele care veneau din gura ei, încetinind, oftând, ea dându-și ochii peste cap. 

”Data viitoare voi fi mai lent, dar acum avem doar câteva minute. Bine?” Am gemut în urechea ei, ea făcând cercuri peste șoldurile mele. 

”Mmhmm...” Geme. 

O iau ca pe un da și încep să măresc ritmul, brațele mele așezându-se pe spatele ei, trăgând-o mai aproape, astfel încât piepturile noastre să se atingă, ridicându-mi șoldurile, în același timp, ea mișcându-se pe ele. Sentimentul e de nedescris, abia pot respira, așa că am accelerat mișcările.

After 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum